• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo και Elias εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Pedrosa
«Είναι από τους αναβάτες που δίνουν ζωή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και χωρίς αυτόν κάτι θα λείπει από το γκριντ», λέει ο "Por Fuera"...
Νέα 12/03/2009 - 10:44
Δύο συμπατριώτες και αντίπαλοι του Dani Pedrosa εύχονται στον νεαρό αναβάτη της Repsol Honda ταχεία ανάρρωση.

«Ελπίζω να τρέξει στο Κατάρ γιατί είναι ένας από τους αναβάτες που δίνουν ζωή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και χωρίς αυτόν κάτι θα λείπει από το γκριντ», δήλωσε ο Jorge Lorenzo με τον οποίο ο Pedrosa δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Από την πλευρά του ο Toni Elias είπε: «Είναι ένας πολύ δυνατός αναβάτης και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να τρέξει στο Κατάρ. Δεν ξέρω πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί του, αλλά από προσωπική εμπειρία γνωρίζω πολύ καλά πως οι τραυματισμοί ποτέ δεν είναι καλοί. Έρχονται εκεί πουν δεν τους περιμένεις και σου δυσκολεύουν τη ζωή, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Πρέπει να δείξεις κουράγιο και να παλέψεις. Θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα. θα τον περιμένουμε στην πίστα».

Ο Pedrosa τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πτώσης που είχε στις νυχτερινές δοκιμές του Κατάρ. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του χέρι και στο αριστερό του γόνατο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Θα απουσιάσει από το IRTA Test που θα γίνει στα τέλη του μηνός στην πίστα της Jerez, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στις 12 Απριλίου στην πίστα Losail του Κατάρ, εκεί δηλαδή που τραυματίστηκε.

Επόμενο άρθρο »

Ο Angel Nieto παίρνει βραβείο σπόρτσμαν

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβλήθηκε το Ουγγρικό GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα