• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβλήθηκε το Ουγγρικό GP!
Την αναβολή του GP της Ουγγαρίας αποφάσισαν από κοινού η Dorna με τους οργανωτές του αγώνα και την Κυβέρνηση της χώρας...
Νέα 12/03/2009 - 07:14
Την αναβολή του GP της Ουγγαρίας αποφάσισαν από κοινού η Dorna με τους οργανωτές του αγώνα και την Κυβέρνηση της χώρας καθώς τα έργα κατασκευής της νέας πίστας Balatonring που βρίσκεται στη λίμνη Balaton -το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ- παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση.

Οι βασικοί λόγοι της κωλυσιεργίας είναι ο άσχημος χειμώνας που επικρατεί στη χώρα, αλλά και προβλήματα οικονομικής φύσεως που προέκυψαν από την κρίση που έχει ξεσπάσει στην παγκόσμια αγορά.

Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 2009, αλλά μετά από αυτήν την απόφαση δεν πρόκειται να γίνει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Ουγγαρία δεν θα φιλοξενήσει GP, απλά θα υπάρξει μια καθυστέρηση καθώς σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα τα MotoGP θα ταξιδέψουν στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης το 2010.

Θυμίζουμε ότι η Dorna έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη χώρα πράγμα που σημαίνει ότι οι Ούγγροι έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο καλεντάρι των MotoGP για τα επόμενα χρόνια...

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo και Elias εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

«Δώστε καλύτερες και πιο οικονομικές μοτοσικλέτες στους ιδιώτες»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα