• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Denning: «Η GSV-R έχει βελτιωθεί σημαντικά»
Η νέα GSV-R δείχνει πολύ ανταγωνιστική και έτοιμη να ...ζορίσει τις Ducati Desmosedici GP9 - Υamaha YZR-M1...
Νέα 10/03/2009 - 17:52
Η Suzuki έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις δοκιμές που έχουν γίνει ως τώρα. Η νέα GSV-R δείχνει πολύ ανταγωνιστική και έτοιμη να ...ζορίσει τις Ducati Desmosedici GP9 - Υamaha YZR-M1 παλεύοντας μαζί τους για νίκες και παρουσίες στο βάθρο.

Η νέα μοτοσικλέτα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς και αυτό που μένει είναι οι Ιάπωνες μηχανικοί να αυξήσουν την δύναμη στις μεσαίες και τις υψηλές στροφές.

«Η μοτοσικλέτα είναι πιο σταθερή σε απόδοση και πιο εύκολη στην οδήγηση. Έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την περσινή GSV-R. Έχουμε τη βάση και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο στη Μαλαισία, αλλά και αυτές οι δοκιμές δεν ήγαν άσχημα. Είμαστε πιο κοντά στην κορυφή απ' ότι πριν, οπότε υπάρχει ικανοποίηση», σχολίασε μετά τις δοκιμές του Κατάρ, ο επικεφαλής της ομάδας, Paul Denning o οποίος μάλιστα αστειεύτηκε με τις πτώσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι Loris Capirossi - Chris Vermeulen.

«Απλά δοκιμάζαμε την αντοχή των αναβατών μας στις πτώσεις. Πέρα από την πλάκα, σε τεχνικό επίπεδο αυτές οι δοκιμές ήρθαν ως επιβεβαίωση, τσεκάροντας πράγματα που είχαμε δοκιμάσει στη Sepang», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι στο IRTA Test που θα διεξαχθεί 28-29/3, οι GSV-R θα εμφανιστούν με τα λογότυπα της Rizla, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Επόμενο άρθρο »

«Δώστε καλύτερες και πιο οικονομικές μοτοσικλέτες στους ιδιώτες»

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα πίστα στην Ισπανία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα