• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα πίστα στην Ισπανία!
Εμπλεκόμενος στην σχεδίαση του “Parcmotor de Castelloli”, ο Dani Pedrosa…
Νέα 10/03/2009 - 17:39
Στα εγκαίνια της νέας ισπανικής πίστας στην Βαρκελώνη “Parcmotor de Castelloli” που έγιναν το περασμένο Σάββατο, παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι πολλοί Ισπανοί αναβάτες, ταλέντα από το παγκόσμιο προσκήνιο του σπορ της μοτοσυκλέτας. Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκαν οι Jorge Lorenzo και Toni Elias, όπως και οι πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Alex Criville, Sito Pons και Emilio Alzapora. Προς υποστήριξη της καινούργια πίστας, την παρουσία τους έδωσαν επίσης και αστέρες των 125cc, όπως οι Pol Espargaro, Joan Olive και Marc Marquez.

Στον γύρο που πραγματοποιήθηκε προς τιμή των εγκαινίων της πίστας, συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι αναβάτες από τα paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Οι εγκαταστάσεις της πίστας έχουν φιλοξενήσει και υποστηρίξει στο παρελθόν το “Trial des Nations”, ενώ στα πλαίσια μιας φιλόδοξης μελλοντικής ανάπτυξης τουΟ Dani Pedrosa στην πίστα του Castelloli παρέα με παιδάκια από την Καταλονία, μελλοντικούς πρωταθλητές
Ο Dani Pedrosa στην πίστα του Castelloli παρέα με παιδάκια από την Καταλονία, μελλοντικούς πρωταθλητές
σπορ της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβάνονται εκδηλώσεις όπως πολλοί αγώνες “Road racing” και σχολές οδήγησης ως φυτώρια αναβατών. Ο Marc Marquez, επιλέχτηκε για το κόψιμο της κορδέλας, αναγγέλλοντας την επίσημη έναρξη λειτουργίας του “Parcmotor de Castelloli” (στα καταλανικά προφέρεται Καστεουλί).

Με συνολικό μήκος στα 4,200m, η χάραξη της ισπανικής πίστας διαθέτει τέσσερις μικρότερες εναλλακτικές διαδρομές για κάθε μορφής αγωνιστικές δραστηριότητες των δυο τροχών, όπως Supermoto και Minimoto.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σχεδίαση της εναλλακτικής πίστας για τα Supermoto και Minimoto - η οποία ονομάζεται Racing DC και έχει μήκος 1,310m, την έκανε ο ίδιος ο Dani Pedrosa. Συνεργάστηκε στο σχεδιασμό της με τους υπεύθυνους της πίστας, ώστε να γίνει μια πίστα υψηλών προδιαγραφών, προσομοίωση MotoGP. Ο Διευθυντής της πίσταςαποκάλυψε ότι ο Dani, δούλεψε πολλές ώρες, θέλοντας να κάνει μια πίστα που θα αρέσει στον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει, ώστε μέσα από αυτήν να βγουν νέα ταλέντα από την Καταλονία.

Φήμες θέλουν τον πατέρα του Dani, Antonio Pedrosa, ως έναν από τους βασικούς μετόχους της συγκεκριμένης πίστας Racing DC, ωστόσο ο Dani – λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, δεν κατάφερε να πάει στα εγκαίνια, αν και πριν την πτώση του είχε ανακοινωθεί ότι θα βρίσκεται εκεί.

Επίσης στις 14 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Repsol στη Μαδρίτη, κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Indoor Trial – τον τίτλο του οποίου έχει ήδη κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αναβάτης της Repsol, Τoni Bou. Στην εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχουν οι Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso.

Κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με το “Parcmotor de Castelloli” κατά την περίοδο κατασκευής του, με τον Διευθυντή της πίστας να μιλάει για το πώς ο Dani επέλεξε την συγκεκριμένη σχεδίαση (όσοι ισπανόφωνοι προσέλθετε…).



Επόμενο άρθρο »

Denning: «Η GSV-R έχει βελτιωθεί σημαντικά»

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το Κατάρ»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα