• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι αρκετά σταθερός!
Έκανα ένα καλό 1.31.7 με φθαρμένο ελαστικό
Νέα 27/10/2012 - 13:35

Ο Valentino Rossi θεωρεί ότι έχει καλό ρυθμό στο Phillip Island, μετά τις απογευματινές κατατακτήριες όπου και εξασφάλισε θέση στην τρίτη σειρά του αυριανού grid. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha ήταν 8ος ταχύτερος, με 1.31.661 και παρουσιάστηκε ικανοποιημένος που είχε ρυθμό κοντά στον αντίστοιχο του Bradl και του Bautista, μένοντας πίσω για λίγα δέκατα από τους Crutchlow και Dovizioso.

 

«Οι κατατακτήριες πήγαν καλά, καθώς ο ρυθμός μου είναι – λίγο πολύ – κοντά στο επίπεδο του Bradl και του Bautista, με τις δυο Yamaha του Crutchlow και του Dovizioso να είναι λίγο πιο γρήγορες, αλλά μόνο για μερικά δέκατα», σχολίασε ο Vale. Το chattering δεν «αποχωρίστηκε» τον Ιταλό σούπερ-σταρ στην πίστα της Αυστραλίας και ο Rossi έχει κάτι στα υπόψη για να μειώσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

«Έχουμε αρκετές ταλαντώσεις και υποστροφή με το μαλακό ελαστικό, έτσι δεν κατάφερα να βελτιωθώ αρκετά με αυτό, αν και ευτυχώς, ήταν αρκετό για να πάρω θέση στην τρίτη σειρά. Αύριο θα προσπαθήσουμε να τελειοποιήσουμε κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις και μετά θα δούμε. Θα είναι μακρύς ο αγώνας και θα περιμένουμε να δούμε τι συνθήκες θα συναντήσουμε και τι ρυθμό θα έχουμε…»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν είχα καλή αίσθηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Φανταστικό Σ/Κ για Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα