• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν είχα καλή αίσθηση!
Ταλαντώσεις με το μαλακό πίσω ελαστικό
Νέα 27/10/2012 - 14:31

Ο Dovizioso έπρεπε να συμβιβαστεί με την δεύτερη σειρά στην αυριανή γραμμή εκκίνησης, καθώς ο δορυφορικός οδηγός είχε να αντιπαλέψει τα προβλήματα πρόσφυσης με την M1 του. Ο Dovi περίμενε καλύτερα επίπεδα πρόσφυσης στις απογευματινές κατατακτήριες και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη προσπάθειά του να κατεβάσει χρόνο με το νέο μαλακό της Bridgestone.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιταλός αναβάτης – ο οποίος του χρόνου θα βρίσκεται στη σέλα της εργοστασιακής Ducati – πιστεύει ότι θα μπορέσει να βρεθεί σε καλή ημέρα για να διεκδικήσει μια ακόμα θέση στο βάθρο. «Το πρόβλημα ξεκίνησε απ’ όταν προσπάθησα να βελτιώσω τον χρόνο μου με το μαλακό πίσω ελαστικό», δήλωσε ο Dovi «Άρχισε αμέσως να γλιστρά πολύ και δεν είχε την πρόσφυση που περίμενα!»

 

«Δεν είχα καλή αίσθηση και ήταν αδύνατο να πιέσω όπως ήθελα. Πρέπει να το αναλύσουμε για να δούμε τι το προκάλεσε, έτσι δεδομένου ότι δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα με το νέο μαλακό ελαστικό, είμαι αρκετά ικανοποιημένος που είμαι μέσα στην πρώτη εξάδα. Βελτιώνουμε σε κάθε διαδικασία την μοτοσυκλέτα και είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε για το βάθρo. Ξεκινήσαμε καλά στις κατατακτήριες και γρήγορα βρήκα ρυθμό για να είμαι μέσα στους 3 πρώτους. Ο ρυθμός μου είναι στα μέσα -31δ. και αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να παλέψω για το βάθρο αύριο»

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζονται τα προβλήματα για Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαι αρκετά σταθερός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα