• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστικό Σ/Κ για Stoner!
Το διασκεδάζει παρά την πτώση του
Νέα 27/10/2012 - 12:31

Ο Casey Stoner θα ξεκινήσει στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στην Αυστραλία, από την pole position παρά το highside που είχε στις κατατακτήριες. Ο Αυστραλός, ο οποίος είναι ανίκητος στην πατρίδα του από το 2007, έχει κυριαρχήσει από την πρώτη στιγμή στο Phillip Island, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα ήθελε στις κατατακτήριες.

 

Ο Stoner, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό πριν δυο αγώνες, έπεσε από την μοτοσυκλέτα του, αφού είχε φορέσει το σκληρό ελαστικό. Στην συνέχεια πήρε την δεύτερη μοτοσυκλέτα και συνέχιζε να κατεβάζει χρόνους, ολοκληρώνοντας 0.517δ. μπροστά από τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Jorge Lorenzo. «Για να είμαι ειλικρινής, είναι ωραία που επέστρεψα και δεν εννοώ μόνο στην πίστα αλλά και στο ότι νιώθω πιο άνετα!», σχολίασε ο άσος της Honda, ο οποίος δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης από τον τραυματισμό του στην Ινδιανάπολη.

 

«Οι πιο σημαντικές στροφές είναι στα αριστερά, έτσι έχω την δυνατότητα να είμαι πιο άνετος στις δεξιές, διότι δεν είναι πολύ σημαντικές και να πιέσω πιο πολύ στις αριστερές. Είναι ωραίο να οδηγώ και πάλι μια τέτοια μοτοσυκλέτα σε αυτήν την πίστα. Ίσως είναι και η τελευταία μου φορά, έτσι προσπαθώ να διασκεδάζω το κάθε λεπτό! Κάνουμε ένα φανταστικό Σ/Κ μέχρι τώρα, πηγαίνοντας ολοένα και πιο γρήγορα»

 

Στην συνέχεια ο Casey επιβεβαίωσε ότι η πτώση έγινε με το σκληρό ελαστικό κάτι που σημαίνει ότι δεν είχε φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία, με τις εξωτερικές συνθήκες να είναι στους 12οC «Φόραγα το σκληρό ελαστικό και ξαφνικά αναποδογύρισα… Πηγαίναμε πολύ αργά στην Honda (Hairpin) και δεν μπορούσα με τίποτα να το αποτρέψω. Ήμουν πολύ τυχερός που δεν έπεσα στο πονεμένο μου πόδι. Αν έπεφτα διαφορετικά θα άλλαζαν τελείως τα δεδομένα. Στην συνέχεια όμως βελτιώσαμε τον χρόνο μας και πήραμε την pole. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε στις κατατακτήριες, αλλά το υπόλοιπο Σ/Κ ήταν πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στην pole, μέσα στην πατρίδα μου, και ευελπιστώ ότι αύριο θα δώσουμε αφορμή σε όλους να πανηγυρίσουν!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι αρκετά σταθερός!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σημείο αναφοράς ο Casey!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα