• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σημείο αναφοράς ο Casey!
Ψυχραιμία και όχι λάθη θέλει ο Ισπανός
Νέα 27/10/2012 - 11:48

O πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον ανίκητο ρυθμό του Stoner ως “σημείο αναφοράς” στον αυριανό αγώνα, για να τον βοηθήσει να επικρατήσει του Pedrosa την Κυριακή και ενδεχομένως να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Αυστραλία. Ο Jorge θα ξεκινήσει αύριο ανάμεσα στις δυο εργοστασιακές Honda, στην πρώτη σειρά του grid και με τον Stoner να δείχνει άπιαστος μέσα στην πατρίδα του, ο Ισπανός της Yamaha έχει ως στόχο να επικρατήσει του Pedrosa.

 

Ο Jorge διατηρεί ένα προβάδισμα 23 βαθμών για την ώρα και αν καταφέρει να νικήσει για 3 βαθμούς διαφοράς τον Dani, τότε θα εξασφαλίσει τον Τίτλο από αύριο χωρίς να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον αγώνα στην Βαλένθια. «Ο Casey είναι ανίκητος αυτό το Σ/Κ, αν δεν συμβεί κάτι παράξενο…», τόνισε ο άσος της Yamaha.

 

«Οδηγά τόσο άνετα…. πλαγιάζει πολύ με τέρμα το γκάζι. Ο βασικός μου στόχος είναι η δεύτερη θέση, μπροστά από τον Dani. Θα είναι σημαντικό να κάνουμε καλή αρχή και μετά να χρησιμοποιήσουμε τον Casey ως σημείο αναφοράς, ακολουθώντας τον για τουλάχιστον 2 γύρους για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγοροι. Η θέση μας στις κατατακτήριες ήταν καλή και αύριο είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε κάποιο λάθος».

 

Ο Jorge ήταν 0.517 του δευτ. πιο αργός από τον Stoner στα χρονομετρημένα σήμερα το απόγευμα, αλλά 0.435 πιο γρήγορος από την άλλη εργοστασιακή Honda. Τέλος, ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, Wilco Zeelenberg, τόνισε ότι ο Casey είναι μεν γρήγορος αλλά ρισκάρει πολύ και παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι έχουν ένα καλό σύνολο για την αυριανή μάχη.

 

Επόμενο άρθρο »

Φανταστικό Σ/Κ για Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Άπιαστος ο Stoner…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα