• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Άπιαστος ο Stoner…
Αλλά ο Lorenzo είναι κοντά!
Νέα 27/10/2012 - 11:17

Ενώ ο ομόσταυλός του και κάτοχος της pole position, αύριο στον αγώνα, Casey Stoner, είναι “άπιαστος”, ο Dani Pedrosa θεωρεί ότι έχει τον απαραίτητο ρυθμό που θα του δώσει το δικαίωμα να επικρατήσει του μεγάλου του αντιπάλου, Lorenzo, στο GP της Αυστραλίας.

 

Είναι γνωστό πια, ότι ο Dani χρειάζεται άλλη μια νίκη επί του Lorenzo – τον κερδίζει συνεχώς στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες – για να μπορέσει να μειώσει κι άλλο την διαφορά και να μεταφέρει την μάχη του Τίτλου μέσα στην Βαλένθια, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς! «Δοκίμαζα κάτι διαφορετικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα, για να νιώθω πιο άνετα, αλλά δεν δούλεψαν όπως περίμενα από το μέσο των χρονομετρημένων», σχολίασε ο Ισπανός άσος της Honda.

 

«Με το πρώτο μου μαλακό ελαστικό δεν κατάφερα να βελτιωθώ και στην συνέχεια, στον τελευταίο μου γύρο πήγαινα γρήγορα όταν ξεκίνησε να βρέχει. Όπως και να ‘χει, το να είμαι στην πρώτη σειρά πάλι είναι καλό και θεωρώ ότι έχουμε βρει ένα καλό στήσιμο για τον αυριανό αγώνα. Ο Casey είναι άπιαστος, είναι σε άλλο επίπεδο και κάνει φοβερή δουλειά αυτό το Σ/Κ, όμως ο ρυθμός μου είναι κοντά σε αυτόν του Jorge, έτσι ελπίζω να είμαι σταθερός στην μάχη μου μαζί του…»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σημείο αναφοράς ο Casey!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: 7η pole για Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα