• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: 7η pole για Espargaro!
Σποραδική βροχή στην Αυστραλία, Redding-Marquez ακολούθησαν
Νέα 27/10/2012 - 10:39

Οι κατατακτήριες της Moto2 είχαν ιδιαίτερη χροιά, με την σποραδική βροχόπτωση να κάνει την εμφάνισή της και να συνιστά τις συνθήκες πίστας απρόβλεπτες για τους αναβάτες. Ωστόσο, ο Espargaro δεν φάνηκε να επηρεάζεται από αυτό και κατάφερε να πάρει την 7η του pole φέτος, με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον δεύτερο Redding. Παρ’ όλα αυτά ο Βρετανός οδηγός δείχνει σε τρομερή κατάσταση, λίγο πριν τον αυριανό αγώνα, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Marquez, ο οποίος έχει την ευκαιρία να πάρει το Πρωτάθλημα με νίκη αύριο ή παίρνοντας την 15η θέση και πάνω, αν νικήσει ο Espargaro.

 

Ο Luthi εξαργύρωσε την δυναμική του στις προηγούμενες διαδικασίες και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον πολύ καλό Nakagami. Αναμφισβήτητα ο Krummenacher έκανε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις και πλασαρίστηκε στην 6η θέση. Ο Zarco ανοίγει την επόμενη σειρά και ήταν ο τελευταίος από τους οδηγούς που έμειναν εντός ενός δευτερολέπτου από την κορυφή. Στην 8η θέση συναντούμε τον Iannone.

 

Ο West κατάφερε να πάρει την 9η θέση παρά την πτώση του στα τελευταία λεπτά, αφήνοντας 10ο τον Rabat. Πλην του West, η Rosell, ο Smith, και ο De Angelis είχαν επίσης πτώσεις. Η Rosell οδηγήθηκε στο ιατρικό κέντρο με πόνους στο στήθος και στο χέρι, ενώ και ο De Angelis οδηγήθηκε εκεί, με πιθανό τραυματισμό στο χέρι.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Άπιαστος ο Stoner…

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία: O Stoner στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα