• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το Κατάρ»
Κρίσιμο το IRTA Test που θα γίνει στη Jerez στα τέλη του μηνός σύμφωνα με τον Brivio...
Νέα 10/03/2009 - 17:29
Μπορεί η Yamaha ΥZR-M1 στις δοκιμές που έχουν γίνει ως τώρα να δείχνει άκρως ανταγωνιστική και πανέτοιμη για την έναρξη του Πρωταθλήματος, ωστόσο σύμφωνα με τον Davide Brivio, τον επικεφαλής της ομάδας του Valentino Rossi, χρειάζεται δουλειά ακόμα για να μπορέσουν οι Rossi και Lorenzo να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη στο πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα διεξαχθεί το βράδυ της 12ης Απριλίου στην πίστα Losail του Κατάρ.

Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο... μηδέν μεσολαβεί το IRTA Test που θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (28-29/3) στην πίστα της Jerez και εκεί σύμφωνα με τον Ιταλό team-manager η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κάνει τους τελευταίους ελέγχους στη νέα M1 που έχει μεταξύ άλλων νέο κινητήρα και νέα ηλεκτρονικά.

«Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ, αλλά έχουμε άλλο ένα τεστ, αυτό της Jerez. Βασικά έχουμε μόνο μία μέρα φουλ δοκιμών που θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, καθώς η δεύτερη μέρα θα είναι μισή. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τη μοτοσικλέτα και τα ηλεκτρονικά στις δοκιμές της Jerez. Σίγουρα η πίστα του Κατάρ δεν είναι και από τις καλύτερες για εμάς, αλλά θα πρέπει ως τότε να είμαστε έτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Brivio.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Rossi δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Κατάρ, ενώ η τελευταία φορά που ξεκίνησε νικηφόρα την αγωνιστική σεζόν ήταν το 2005 (σ.σ. νίκησε στη Jerez έχοντας ξεκινήσει από την pole position).

Επόμενο άρθρο »

Νέα πίστα στην Ισπανία!

« Προηγούμενο άρθρο

Καρέ καρέ η έξοδος του Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα