• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2, ΕΔ1: Στην κορυφή ο Espargaro
Ο μόνος κάτω από 1.35, πολλά προβλήματα για Marquez
Νέα 26/10/2012 - 06:33

Η βροχή δεν κάνει – προς το παρόν – την εμφάνισή της στην πίστα της Αυστραλίας και ο Espargaro ήταν αυτός που ξεχώρισε από την μεσαία κατηγορία, σημειώνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο στα 1.34.795, που άφησε στην δεύτερη θέση τον Redding για πάνω από μισό δευτερόλεπτο! Ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός στα πρώτα ελεύθερα σήμερα το πρωί, τον ρυθμό του οποίου κάτω από το 1.35 δεν μπόρεσε να ακολουθήσει κανείς, μιας και ο μεγάλος του αντίπαλος, Marc Marquez, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του.

 

Προς το τέλος ο Luthi σημείωσε μερικούς καλούς γύρους και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση, ελάχιστα πίσω από τον Redding. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Kallio, είχε καλό ρυθμό στα πρώτα ελεύθερα και φιγουράρει στην 4η θέση, με τον Di Meglio να σημειώνει τον 5ο καλύτερο χρόνο, μια θετική έκπληξη μιας και είχε μείνει στα χαμηλά εδώ και αρκετό διάστημα. Με κεκτημένη ταχύτητα από την βρεγμένη Sepang, ο West κατάφερε να μπει μέσα στην δεκάδα και να αρπάξει την 6η θέση, μια θετική εξέλιξη για τον Αυστραλό, ο οποίος πήρε το πρώτο του βάθρο στην Μαλαισία.

 

Ο Iannone έχει σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό του και σήμερα το πρωί, στο Phillip Island, κατάφερε να πλασαριστεί στην 7η θέση, κάτι που οπωσδήποτε θα τον χαροποίησε δεδομένων των τελευταίων του εμφανίσεων. Πίσω του ένας ακόμα Ιταλός, ο Corsi, με τον Ελβετό τον Krummenacher και τον θριαμβευτή του προηγούμενου γύρου, De Angelis, να ολοκληρώνουν την δεκάδα. Ο Marquez δεν είχε καλό ξεκίνημα στα πρώτα ελεύθερα, καθώς δεν κατάφερε να σημειώσει χρόνο παρά το γεγονός ότι 3 φορές βγήκε στην πίστα για να ξεκινήσει μερικούς γύρους. Ισάριθμες φορές, το φαβορί για τον Τίτλο στην Moto2, αναγκάστηκε να αποσυρθεί στα pits με μηχανικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3 ΕΔ2: Υπόθεση τριών!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3, ΕΔ1: Μπροστά ο Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA