• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3 ΕΔ2: Υπόθεση τριών!
Folger-Cortese-Vinales οδηγούν, 21ος ο Σίσσης
Νέα 26/10/2012 - 07:54

Στα δεύτερα ελεύθερα δεν υπήρχε ο πρωινός ήλιος για να καλωσορίσει τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε καθόλου. Όλα δείχνουν ότι η μάχη της Αυστραλίας θα δοθεί ανάμεσα σε τρεις αναβάτες, με τον Folger να είναι εντυπωσιακός στο τέλος της διαδικασίας και να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση με ένα ωραίο 1.39.213! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sandro Cortese έμεινε δεύτερος στις ΕΔ2, όντας σταθερά ταχύς στην πίστα της Αυστραλίας, ενώ ο τρίτος της παρέας ήταν ο Vinales, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει την πρωινή του πτώση και να κατεβάσει τον χρόνο του κάτω από το 1.40 για να πάρει την 3η θέση.

 

Εξαιρετικός – για μια ακόμη φορά – ο Danny Kent, o οποίος σημείωσε τον 4ο καλύτερο χρόνο το απόγευμα στο Phillip Island, ωστόσο η διαφορά του από τον πρώτο ήταν περίπου στο μισό δευτερόλεπτο! Πίσω του, μετά από ένα δύσκολο πρωινό, ο Fenati φαίνεται να βρίσκει τον ρυθμό του, καταλαμβάνοντας την 5η θέση και αφήνοντας έκτο τον Khairuddin. Ο Kornfeil βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, με τους Vazquez και Moncayo να ακολουθούν από κοντά.

 

Ο Rossi συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα των οδηγών στα δεύτερα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι είχε μια πτώση αρκετά νωρίς. Μηχανικά προβλήματα αντιμετώπισαν οι Oliveira και Finsterbusch, ενώ ο μικρός αδερφός του Marquez, Alex, είχε μια σφοδρή πτώση χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι. Ο Θανάσης ήταν βελτιωμένος το απόγευμα στο Phillip Island, με τον νεαρό Ελληνο-Αυστραλό να βελτιώνει τον χρόνο του αλλά – παρά το γεγονός ότι 13 λεπτά πριν το τέλος είχε βρεθεί 14ος – να πέφτει στην κατάταξη στην 21η θέση. Η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε στα 2.3 δευτ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων ελεύθερων στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ2: Άπαιχτος ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2, ΕΔ1: Στην κορυφή ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα