• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3, ΕΔ1: Μπροστά ο Cortese
O μόνος κάτω από το 1.40, στην 19η θέση ο Σίσσης
Νέα 26/10/2012 - 06:00

Οι συνθήκες της πίστας της Αυστραλίας ήταν καλές για το grid της μικρής κατηγορίας, ωστόσο με την θερμοκρασία να είναι ελαφρώς χαμηλότερη από αυτό που είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα! Στα πρώτα ελεύθερα – και παρά το γεγονός ότι έχει ήδη στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής – ο Cortese δεν έδειξε να επαναπαύεται και κατάφερε τον καλύτερο χρόνο, όντας ο μόνο που έπεσε κάτω από το φράγμα του 1.40, πάνω στην μοτοσυκλέτα του (1.39.902).

 

Πίσω του, στην δεύτερη θέση, ο ομόσταυλός του Danny Kent, ο οποίος ψάχνει στο Phillip Island την δεύτερή του νίκη φέτος, ενώ ο Folger – ο Γερμανός που συχνά πυκνά κάνει την παρουσία του στο βάθρο – πήρε την 3η θέση στην λίστα. Στα πρώτα ελεύθερα, σήμερα το πρωί, είχαμε και την επιστροφή του ασώτου, με τον Vinales να γυρίζει για να αγωνιστεί με την ομάδα του, αφού προηγουμένως ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του στην Μαλαισία. Ο νεαρός Ισπανός τα πήγε καλά και πλασαρίστηκε στην 4η θέση, παρά το ότι έπεσε προς το τέλος.

 

Ο Oliveira ήταν 5ος με τον Vazquez να έπεται. Ο Khairuddin, ο οποίος έκανε έναν φανταστικό αγώνα μέσα στην πατρίδα του, γράφοντας ιστορία παίρνοντας το πρώτο του βάθρο, τερμάτισε στην 7η θέση σήμερα το πρωί στα πρώτα ελεύθερα, αφήνοντας πίσω του τον Kornfeil. Ο Salom, ο οποίος θα δώσει μάχη με τον Vinales για την δεύτερη θέση στην βαθμολογία, πέτυχε τον 9ο καλύτερο χρόνο, με τον Fenati να καταλαμβάνει την επόμενη θέση και να κλείνει την δεκάδα. Ο δικός μας, ο Θανάσης Σίσσης, σημείωσε τον 19ο καλύτερο χρόνο, στα 1.42.436, ψάχνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις που θα του επιτρέψουν ένα καλό πλασάρισμα στα χρονομετρημένα του Σαββάτου. Η διαφορά του από την κορυφή ήταν στα 2.5 δευτ.

 

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στις ΕΔ1 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2, ΕΔ1: Στην κορυφή ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία: Σίφουνας Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA