• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan ΕΔ2: Pedrosa – Lorenzo η μάχη συνεχίζεται
Στις λεπτομέρειες κρίνονται οι διαφορές
Νέα 12/10/2012 - 09:22

Οι δύο μονομάχοι του Τίτλου συνέχισαν τη διεκδίκηση της 1ης θέσης στην κατάταξη των Ελεύθερων Δοκιμών 2 και δοκίμασαν διαφορετικές λύσεις, στις επιλογές ελαστικών κυρίως. Στο τέλος των 45' λεπτών των ΕΔ2 ο Dani Pedrosa φόρεσε μαλακό πίσω λάστιχο στην Honda του και έγραψε 1:46.088, ενώ προηγουμένως με τα σκληρά λάστιχα είχε γράψει 307.8χλμ/ώρα τελική ταχύτητα και εντυπωσίασε, αφού αυτός ο χρόνος είναι κάτω από το δικό του ρεκόρ πίστας. 

Από την πλευρά του ο Jorge Lorenzo αφού έκανε δοκιμές με το μαλακό πίσω λάστιχο, φόρεσε το σκληρό και κατάφερε να είναι μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από τον αντίπαλό του.

Η μάχη τους λοιπόν θα κρίνεται στις λεπτομέρειες και στον κινητήρα που χρησιμοποιούν, αφού η διαφορά σε τελική είναι 13.7χλμ/ώρα υπέρ της Honda, μια διαφορά που στη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.

 

Στην 3η θέση πολύ κοντά τους ο τρομερός Andrea Dovizioso έδειξε ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και μάλιστα πέτυχε το χρόνο του με σκληρό λάστιχο. Επίσης εντυπωσιακός στον τελευταίο του γύρο και ο νεαρός Stefan Bradl με την Honda LCR.

O Valentino Rossi δεν κατάφερε να κάνει καλούς χρόνους με το σκληρό λάστιχο πίσω, ενώ με το μαλακό έραψε τον 5ο χρόνο, αλλά χωρίς να έχει διάρκεια σε γρήγορους γύρους. Πάντως η νέα Ducati φαίνεται να έχει καλύτερες δυνατότητες από την προηγούμενη.

Ο Ben Spies πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Casey Stoner που δεν κατάφερε να κατεβάσει πολύ, σε σχέση με τον πρωινό του χρόνο. Δύσκολη φαίνεται η επιστροφή του προς το παρόν και αμφίβολο το κατά πόσο θα καταφέρει να παίξει ρόλο στη μάχη των δύο πρώτων.

Bautista, Crutchlow & Hayden έκλεισαν τη δεκάδα.

O Aleix Espargaro ήταν εντυπωσιακότατος με την Aprilia ART και ήταν και πάλι ο ταχύτερος από τις CRT μοτοσυκλέτες.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto2 ΕΔ2: Ρεκόρ ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan Moto3 ΕΔ2: Εγγύηση ο Cortese!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα