• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto3 ΕΔ2: Εγγύηση ο Cortese!
Κοντά οι Vinales-Khairuddin, 26ος ο Σίσσης
Νέα 12/10/2012 - 08:47

Ο Cortese ξεχώρισε στα δεύτερα ελεύθερα της ημέρας, στην μακρινή Ιαπωνία, με τον Γερμανό να έχει την ευκαιρία να κλειδώσει το Πρωτάθλημα ήδη από τον 15ο γύρο! Με χρόνο στο 1.59.448 άφησε στην δεύτερη θέση τον Vinales, με διαφορά πάνω από 3/10, με τον τελευταίο να πέφτει 13 λεπτά πριν το τέλος, χωρίς να καταφέρνει να βελτιώσει τον χρόνο του. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει ο Khairuddin, ο οποίος φιγουράρει στην 3η θέση, μένοντας ελάχιστα πίσω από τον Ισπανό αναβάτη.

 

Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε καινούργια πίστα, ο Fenati ήταν και πάλι εντυπωσιακός και σημείωσε τον 4ο καλύτερο χρόνο στα δεύτερα ελεύθερα, αν και ο ίδιος είχε μια πτώση προς το τέλος της διαδικασίας. Εξαιρετικός και ο Rossi, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την πτώση του στις ΕΔ1, καταφέρνοντας να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση, μπροστά από τον Salom, ο οποίος τρέχει με αναλγητικές ενέσεις, μετά την πτώση του στην Aragon πριν δυο εβδομάδες.

 

Ο Oliveira έγραψε τον 7ο καλύτερο χρόνο, λίγο κάτω από 8/10 από την κορυφή, με τον Kent να καταλαμβάνει την 8η θέση. Ο Folger, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στην πίστα της Ιαπωνίας, δεν κατάφερε να επαναλάβει τον πρωινό του άθλο και έμεινε 9ος το απόγευμα στο Motegi. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Tonucci. Ο Θανάσης (διακρίνεται με την μοτοσυκλέτα του στο βάθος της φωτό) συνεχίζει να μαθαίνει την δύσκολη και ιδιαίτερη πίστα της Ιαπωνίας, με τον Ελληνο-Αυστραλό οδηγό να έχει στην άκρη του μυαλού του και τις εξελίξεις στην ομάδα του! Η θέση του Σίσση δεν είναι δεδομένη για την νέα χρονιά, κάτι που σίγουρα επηρεάζει και την απόδοση του νεαρού. Το απόγευμα έμεινε και πάλι χαμηλά, παίρνοντας την 26η θέση, βελτιώνοντας λίγο τον χρόνο του και μένοντας πάνω από 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Japan ΕΔ2: Pedrosa – Lorenzo η μάχη συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Japan Moto2 ΕΔ1: Ισπανική κυριαρχία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα