• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto2 ΕΔ2: Ρεκόρ ο Marquez!
Δυο Βρετανοί πιο πίσω, 4ος ο Espargaro
Νέα 12/10/2012 - 11:00

Ο Marquez περίμενε μέχρι το τέλος για να σημειώσει καινούργιο ρεκόρ πίστας, σταματώντας το χρονόμετρο στα 1.51.834, όντας ο μοναδικός αναβάτης που κατάφερε να πέσει από το φράγμα του 1.52! Δεύτερος ο εξαιρετικός Smith, ο οποίος πρώτος είχε καταφέρει να κάνει ρεκόρ πίστας αλλά τελικά του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Ισπανός αναβάτης. Παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα ενημερώθηκαν οι αναβάτες ότι το slipstreaming δεν θα είναι πλέον ανεκτό, ο Smith πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας πίσω από τον Espargaro, εκμεταλλευόμενος τον αέρα του Ισπανού, και μένει να δούμε αν η Επιτροπή Αγώνων θα προβεί σε κυρώσεις. Στην 3η θέση βρίσκουμε τον Redding, ο οποίος παρουσιάστηκε και πάλι δυνατός και συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα αναβατών.

 

Ο Espargaro, ο οποίος αρκετές στιγμές δεν έκρυψε την δυσφορία του με τον Smith, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση, αφήνοντας στην 5η τον Luthi, ο οποίος βελτιώθηκε αισθητά από το πρωί. Ο Rabat, o οποίος οδηγούσε την κούρσα το πρωί, έμεινε 6ος το απόγευμα, στα δεύτερα ελεύθερα, με τον Terol πολύ κοντά του στην 7η. Ο Nakagami ξεπέρασε γρήγορα την πτώση του από το πρωί και πλασαρίστηκε στην 8η θέση το απόγευμα, με τους Simon και Kallio να ολοκληρώνουν την δεκάδα!

 

Ο Iannone δεν έδειχνε και στα καλύτερά του και η απογοητευτική του εμφάνιση συνοδεύτηκε από μια πτώση, με τον Corsi να έχει την ίδια μοίρα πιο μετά. Προς το τέλος της διαδικασίας έπεσε και ο Pons, χωρίς ευτυχώς συνέπειες.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα παλέψουμε με τις Honda για την πρωτιά!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan ΕΔ2: Pedrosa – Lorenzo η μάχη συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα