• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto2 ΕΔ1: Ισπανική κυριαρχία!
Ο Rabat πρώτος, ακολούθησαν Espargaro και Marquez!
Νέα 12/10/2012 - 06:43

To σημείο αναφοράς στα πρώτα ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος, ήταν ο χρόνος που “έγραψε” ο Rabat – στο 1.52.169 – με τον Ισπανό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και να αφήνει δεύτερο, για λιγότερο από ένα δέκατο, τον ομόσταυλό του και συμπατριώτη του, Espargaro. Την πρώτη τριάδα αναβατών, έκλεισε ακόμα ένας Ισπανός ο Marquez, η διαφορά του οποίου από την κορυφή ήταν λίγο πάνω από 1/10!

 

Τις καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο Redding, ο οποίος κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, με έναν γρήγορο γύρο στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Πολύ δυνατός, μέσα στην πατρίδα του, δείχνει ο Nakagami, ο οποίος παρά την πτώση του στον τελευταίο του γύρο, φιγουράρει στην 5η θέση της κατάταξης. Εντυπωσίασε και ο Toni Elias, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Nakagami ως αντικαταστάτης, καταφέρνοντας να πάρει την 6η θέση.

 

Στην 7η θέση συναντάμε τον Corsi, ο οποίος ήταν η ταχύτερη FTR για μια ακόμη φορά, με τον νεοφερμένο στην κατηγορία, Zarco, να ακολουθεί πολύ κοντά στην 8η θέση. Αναμφίβολα ευχαριστημένος με την παρουσία του θα είναι και ο Terol, ο οποίος πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα, την οποία ολοκλήρωσε ο Luthi. Ο τελευταίος γλύτωσε χωρίς συνέπειες από μια πτώση που είχε στην αρχή της διαδικασίας, ενώ το ίδιο δεν συνέβη με τον Smith, ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις (διάσειση).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι των αναβατών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto3 ΕΔ2: Εγγύηση ο Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan Moto3 ΕΔ1: Γερμανική υπεροχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα