• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η “Monster Energy” κύριος χορηγός της Tech 3 Yamaha
Από φέτος, το λογότυπο με την χαρακτηριστική “νυχιά τέρατος” θα κοσμεί τα φέρινγκ των YZR M1 της Γαλλικής δορυφορικής ομάδας…
Νέα 03/03/2009 - 20:31
Η εταιρία Monster Energy με το ευρέως γνωστό στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ομώνυμο energy drink, επιβεβαίωσε την νέα της συνεργασία με την δορυφορική ομάδα της Tech 3 Yamaha. Για τις σεζόν του 2009 και 2010, θα αποτελεί τον κύριο χορηγό της Γαλλικής ιδιωτικής ομάδας, που διαθέτει στις τάξεις της τους δυο πρώην Παγκόσμιους Πρωταθλητές στα Superbikes, Colin Edwards και James Toseland.

Χάρη στην μαχητικότητα και την ανταγωνιστική απόδοση του Αμερικανού και του Βρετανού αναβάτη αντίστοιχα, η Tech 3 Yamaha τερμάτισε στην εντυπωσιακή 4η θέση της περσινής κατάταξης στο Πρωτάθλημα Ομάδων MotoGP! Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου αφεντικού και μάνατζερ, Herve Poncharal, η περσινή συγκομιδή της ομάδας ήταν δυο τερματισμοί στο βάθρο και συνολικά έντεκα τερματισμοί μέσα στην πρώτη 6ξάδα, ανακηρύσσοντάς την έτσι, ως την κορυφαία ιδιωτική ομάδα των MotoGP για το 2008.

Έχοντας ήδη σφραγίσει μια προσωπική συμφωνία χορηγίας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP του 2008, Valentino Rossi, η Monster Energy συνεχίζει την παγκόσμια προώθηση του προϊόντος της, με την κύρια υποστήριξη μιας από τις πιο έμπειρες κι αξιόπιστες ομάδες του σπορ. Η πρώτη σε πωλήσεις εταιρία energy drinks στην Αμερική, με την υποστήριξη της Γαλλική ομάδας Tech 3 Yamaha, στοχεύει στην ανάλογη ανάπτυξή της στον υπόλοιπο κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Εκεί όπου τα MotoGP αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς και υπερτιμημένες εκδηλώσεις στα αθλητικά ημερολόγια γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της Monster Energy, Mark Hall, εξηγεί τους λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση της εταιρίας, να επεκτείνει την οφειλή της προς το σπορ:

“Και οι δυο αυτοί αναβάτες, ο Colin και ο James, έχουν χτίσει ένα τεράστιο φανατικό κοινό μέσω της καριέρας τους και είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ως αναβάτες, έτσι η Monster Energy είναι ευχαριστημένη στο να συμμετέχει ενεργά σε αυτή την συνεχή προσπάθειά τους, μέσω της συνεργασία μας με την ομάδα της Tech 3 Yamaha για την σεζόν του 2009. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει ένα υψηλότατο ρεκόρ επιτυχιών στην πίστα, ως μια από τις κορυφαίες και αρχαιότερες ομάδες στην κατηγορία των MotoGP και θα προσφέρει μια σταθερή πλατφόρμα για την Monster Energy, στο να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και προώθηση της εικόνας της εταιρίας μας παγκοσμίως”.

Ο ίδιος ο Herve Poncharal, επικεφαλής της ομάδας Tech 3 από το πρώτο έτος δημιουργίας της (1989) - ο άνθρωπος που την οδήγησε στην επιτυχία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στα 250cc την χρονιά του 2000, παραδέχεται ότι η νέα συμφωνία ενθουσίασε ολόκληρο το επιτελείο της ομάδας και δήλωσε σχετικά:

“Είναι σπουδαίο να συνδέεσαι με μια αναπτυσσόμενη εταιρία όπως η Monster Energy, η οποία έχει μια τόσο δυνατή εικόνα και ένα σεβαστό προφίλ. Οι άνθρωποι της Monster είναι πολύ ενθουσιώδεις στο να υποστηρίξουν τα MotoGP και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη. Για το 2009, το πακέτο της Yamaha με τα ελαστικά της Bridgestone, φάνηκε εξαιρετικά υποσχόμενο από τις δοκιμές της μέχρι τώρα προ αγωνιστικής περιόδου. Οι στόχοι μας για φέτος, είναι να τα πάμε ακόμα καλύτερα από ότι το 2008 και χάρη σε αυτή την συμφωνία έχουμε ακόμα πιο υψηλά κίνητρα στο να το κάνουμε”.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές Qatar-3η μέρα: Τέλος δοκιμών, επίδειξη δύναμης από Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa μιλάει για το ατύχημά του...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα