• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa μιλάει για το ατύχημά του...
«Ελπίζω ότι οι εξετάσεις δεν θα δείξουν κάτι πιο σοβαρό», λέει ο Ισπανός...
Νέα 03/03/2009 - 15:31
«Το πρώτο μέρος των δοκιμών πήγε αρκετά καλά και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος από την πρόοδο που κάναμε. Οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες με την επιφάνεια του οδοστρώματος να έχει αρκετή άμμο λόγω των δυνατών ανέμων, αλλά αυτή ήταν μια απρόσμενη πτώση. Έμπαινα στη στροφή 10 (σ.σ. η ταχύτητά του εκείνη τη στιγμή ήταν 110 με 120 km/h) έχασα τον έλεγχο του πίσω τροχού και είχα high-siding με αποτέλεσμα να πέσω με άσχημο τρόπο στο έδαφος και στη συνέχεια η μοτοσικλέτα να πέσει πάνω μου. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε και τη χθεσινή μέρα λόγω της βροχής. Τώρα θα επιστρέψω στην Ισπανία για να υποβληθώ σε περαιτέρω εξετάσεις με την ελπίδα ότι δεν θα δείξουν κάτι πιο σοβαρό», ήταν τα πρώτα λόγια του Dani Pedrosa μετά την άσχημη πτώση που είχε τη Δευτέρα στο Κατάρ.

Ο Ισπανός έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι και στο αριστερό του γόνατο, σημεία που ήδη είναι επιβαρυμένα από τραυματισμούς.

Αναφερόμενος στην κατάσταση του αναβάτη της Repsol Honda, ο Doctor Claudio Macchiagodena της Clinica Mobile ήταν καθησυχαστικός: «Το ατύχημα του άφησε τραύματα στο αριστερό γόνατο και χέρι. Πιο σοβαρό δείχνει η ζημιά στο γόνατο γιατί το είχε τραυματίσει (σ.σ. στο ατύχημα που είχε πέρσι στο Phllip Island και που αναγκάστηκε τον Δεκέμβρη να υποβληθεί σε εγχείρηση). Δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιο κάταγμα και θα χρειαστεί απλά αποκατάσταση του τραυματισμού. Υπήρχε μια υποψία ότι ίσως υπάρχει κάποιο σπασμένο κόκαλο στο αριστερό του χέρι, αλλά η πρώτη εξέταση απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Θα περιμένουμε 24 ώρες για να υποχωρήσει το πρήξιμο και να μπορέσουμε με βεβαιότητα να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχει υποστεί ζημιά κάποιο κόκαλο ή ένας μυς».

 

Επόμενο άρθρο »

Η “Monster Energy” κύριος χορηγός της Tech 3 Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Καλές οι πρώτες εντυπώσεις του Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα