• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Spies στην Ducati και ο Iannone!
Επιβεβαιώθηκε απόλυτα η αποκλειστικότητά μας!
Νέα 12/09/2012 - 20:41

Η Ducati ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ben Spies και τον Andrea Iannone για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP του 2013. 

 

Η Ducati ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμφωνία με τον Αμερικανό Ben Spies και τον Ιταλό Andrea Iannone που θα αγωνιστούν μαζί της το 2013.

Έχοντας ήδη επιβεβαιώσει τον Nicky Hayden και ανακοινώσει τον Andrea Dovizioso για την ομάδα “Ducati Team”, ο Ιταλός κατασκευαστής τώρα επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση στο MotoGP, οριστικοποιώντας τη σύνθεση των οδηγών της, με δύο γρήγορους και ανταγωνιστικούς οδηγούς, που είναι ήδη πρωταγωνιστές στο MotoGP και την Moto2.  

 

Συγχρόνως ανανεώνεται η συνεργασία μεταξύ της Ducati και της Pramac Racing, η οποία θα συνεχίσει να έχει το management της δορυφορικής ομάδας. Οι δύο οδηγοί που έχουν άμεση σύνδεση με την εταιρία θα εξοπλιστούν με εργοστασιακό εξοπλισμό.

Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει επιπλέον σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη του πρότζεκτ Desmosedici MotoGP, δίνοντας μια επιπλέον ευκαιρία στην πορεία βελτίωσης της Ιταλικής μοτοσυκλέτας.

 

Η ανακοίνωση αυτή του εργοστασίου επιβεβαιώνει απόλυτα το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, από τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν οι πηγές μας αποκάλυψαν την επικείμενη συμφωνία!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Fenati συμφιλιώνεται με την τροχαία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi μιλά για Ducati και Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα