• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi μιλά για Ducati και Yamaha!
«Ήθελα την καλύτερη μοτοσυκλέτα για μένα!»
Νέα 12/09/2012 - 18:24

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές ώρες στο επίσημο site του MotoGP, ο Valentino Rossi μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματά του με την ιταλική φίρμα, την απογοήτευσή του που φεύγει από την ομάδα και την πολύ-αναμενόμενη επιστροφή του στην Yamaha!

 

«Αυτή μου η εμπειρία, η περιπέτεια με την Ducati, ήταν πολύ δύσκολη ήδη από την αρχή της… και δυστυχώς δεν καταφέραμε να διορθώσουμε τα προβλήματά μας μέσα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο και δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός με αυτήν την μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Στην συνέχεια αποκάλυψε το κίνητρό του για την αλλαγή στην Yamaha: «Για μένα, η απόφαση για το που θα είμαι του χρόνου ήταν πολύ δύσκολη, διότι στην Ducati γνωρίζω σπουδαία άτομα. Πήρα αυτήν την απόφαση διότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, ή την καλύτερη μοτοσυκλέτα για μένα!»

 

Με λίγα λόγια, ο Vale εξήγησε για ποιόν λόγο δεν κατάφερε να πάρει τις νίκες που ήλπιζε με την Desmosedici: «Δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή πρόσφυση από το μπροστινό και την απαραίτητη επαφή με το έδαφος. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, ήδη από το τεστ της Βαλένθια το 2010 και δυστυχώς, μετά από 2 σχεδόν χρόνια, έχουμε λίγο-πολύ το ίδιο πρόβλημα».

 

Όσο για το μέλλον του και την νέα του συνεργασία με τον Lorenzo; «Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να είμαι τόσο γρήγορος όσο ο Jorge με την Yamaha. Παράλληλα, πιστεύω ότι έχουμε και λιγότερα προβλήματα μεταξύ μας, απ’ ότι στο παρελθόν. Ο Lorenzo ήταν πολύ δίκαιος όσον αφορά στην επιστροφή μου… Το πιο σημαντικό είναι να το διασκεδάσουμε οδηγώντας την μοτοσυκλέτα και να έχουμε την δυνατότητα να παλεύουμε για καλές θέσεις!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Spies στην Ducati και ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει και ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα