• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fenati συμφιλιώνεται με την τροχαία!
Αρνείται οποιονδήποτε τραυματισμό στο πόδι του!
Νέα 13/09/2012 - 11:53

Μετά το περιστατικό το οποίο έγινε γνωστό από τις ιταλικές εφημερίδες και στον υπόλοιπο κόσμο – σχετικά με το ότι ο Fenati τραυματίστηκε στο πόδι μετά από μια διαμάχη που είχε με έναν αστυνομικό – η Team Italia προσπαθεί να ελέγξει την ζημιά και δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία με τον Fenati να συμφιλιώνεται με τον αρχηγό της τροχαίας. Παράλληλα, έγραψε και στην σελίδα της στο facebook ότι ο αναβάτης δεν έχει υποστεί κανέναν είδους τραυματισμό:

 

«Το σχετικό επεισόδιο εκμεταλλεύτηκαν τα ΜΜΕ και οι ψευδο-υποστηρικτές των αγώνων και ο Romano είναι 16 χρονών και όπως όλοι μας κάνει λάθη και αυτό είναι κομμάτι της εμπειρίας μας καθώς μεγαλώνουμε. Ο Romano το μόνο που πρέπει να συνειδητοποιήσει είναι ότι, οτιδήποτε κάνει θα βγαίνει στο προσκήνιο. Ωστόσο, είναι λάθος να εφευρίσκουμε δηλώσεις, ή να κάνουμε επίθεση στον αναβάτη, στην οικογένειά του και στην ομάδα του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας τραυματισμός ή γραφειοκρατικό πρόβλημα και το περιστατικό ήταν απλώς μια λογομαχία που γρήγορα ξεπεράστηκε. Ελπίζουμε αυτή η δήλωση να τύχει της ίδιας υποδοχής, όπως και το περιστατικό…»

 

Τέλος, ο ίδιος ο νεαρός Ιταλός πρόσθεσε: «Μου κάνει εντύπωση που ό,τι έγινε την Παρασκευή προκάλεσε θόρυβο και έγινε ολόκληρο θέμα… οι δηλώσεις που διάβασα δεν αντανακλούν τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι χτυπήθηκα ή κατηγόρησα τον εν λόγω αστυνομικό, ούτε έχω κάποιο κάταγμα στον τένοντα. Ζητώ συγγνώμη αν αυτή η παρεξήγηση προκάλεσε αναστάτωση στην δημοτική αστυνομία, με την οποία πάντα είχα μια αγαστή συνεργασία».

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Spies στην Ducati και ο Iannone!

Χορηγοί