• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφυγε ο Chris CBI...
Ο Χρήστος Σταμπολτζής έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Βουλγαρία
Νέα 11/09/2012 - 20:29

Τραγωδία στο Βαλκανικό Μαραθώνιο Ράλλυ 2012, όταν χθες 10 Σεπτέμβρη 2012, έχασε τη ζωή του στην Βουλγαρία ο σπουδαίος οδηγός αγώνων Χρήστος Σταμπολτζής – κατά κόσμον CBI, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του Φλωρεντία και τα 2 ανήλικα κοριτσάκια τους. 

Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια αγώνων σε πρωταθλήματα Motocross, Jet Ski, Snowmobiles και ATV Rally, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι.

Στην πρώτη ειδική της ημέρας, πριν τον τερματισμό στο Goce Delchev, μηχανική βλάβη στο ATV απέβη μοιραία στον αναβάτη. Παρά την έγκαιρή παρέμβαση του γιατρού του αγώνα το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό και απεβίωσε αμέσως.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Jet Power, ήταν ένας μεγάλος αναβάτης και πρωταθλητής αγώνων επί σειρά ετών. Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε και που ήξερε να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον. Ο χώρος του αγωνίσματος έχασε έναν σπουδαίο δάσκαλο και όλοι εμείς έναν σπουδαίο φίλο.

Ένα αντίο στον Chris από εμάς στο περιοδικό και το site που είχαμε την τιμή να αγωνιστούμε μαζί του στις χιονισμένες πίστες των Ελληνικών βουνών, σε αγώνες snowmobile.

Καλό ταξίδι Χρήστο!

 

Επόμενο άρθρο »

Νεότερα για την κατάσταση του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να κάνουμε έναν καλό αγώνα

Χορηγοί