• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την κατάσταση του Stoner
Τι έγραψε ο Αυστραλός στο blog της Honda
Νέα 12/09/2012 - 11:47

Όπως είναι γνωστό, ο Casey Stoner θα απουσιάσει και αυτό το Σ/Κ από το Misano, με τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, μετά το σφοδρό highside που είχε στις κατατακτήριες στην Ινδιανάπολη. Ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής – ο οποίος έχει χάσει τις όποιες ελπίδες του για να πάρει τον 3ο του Τίτλο – έγραψε στο blog της Respol Honda για την κατάστασή του. Μην περιμένετε βέβαια να διαβάσετε το πότε θα επιστρέψει στις πίστες, αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα είναι έτοιμος για το GP της Αυστραλίας, εκεί όπου ο Casey έχει κερδίσει 4 συνεχόμενα χρόνια!

 

Γεια σε όλους,

 

Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έγραψα στο blog, καθώς ήθελα να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα. Έκανα την επέμβαση πριν 12 ημέρες και είμαι ικανοποιημένος με το πώς νιώθω. Ο Dr. Lam και η ομάδα του στο Νοσοκομείο του Σύδνεϋ έκαναν πολύ καλή δουλειά και με έκαναν να νιώθω εντελώς χαλαρός και άνετος. Έβγαλα τους επιδέσμους πριν 5 ημέρες και οι τομές είναι πάρα πολύ μικρές, ενώ το πρήξιμο σταδιακά υποχωρεί. Ο γιατρός μου είπε να αρχίζω να βάζω βάρος στο πόδι μου, σχεδόν αμέσως μετά την εγχείριση, ώστε να επιστρέψω ακόμα πιο γρήγορα… ωστόσο πρέπει να είμαι προσεκτικός πολύ.

 

Φυσικά η Ally με κρατά σε εγρήγορση και είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για εμένα όσο είμαι ξαπλωμένος και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι ωραία που γύρισα στην Αυστραλία, κοντά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου, όλοι μας βοηθούν και το εκτιμούμε πολύ. Θα κάνω ένα check up την Πέμπτη, χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστό το πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στις πίστες. Όπως λέω πάντα, έχω θέσει τους δικούς μου στόχους για την επιστροφή μου, αλλά κυρίως αυτή εξαρτάται από τον αστράγαλό μου και την διαδικασία ανάρρωσης. Το εκνευριστικό είναι ότι νιώθω ότι θα μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά αν έπεφτα πάλι η ζημιά θα ήταν τεράστια.

 

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στον αγώνα V8 στο Sandown. Θα είναι ωραία να βγω εκτός σπιτιού και να ξαναδώ φίλους κι έτσι ανυπομονώ πολύ! Ευελπιστώ ότι το πλάνο ανάρρωσης πάει καλά και θα είμαι πίσω στους αγώνες το συντομότερο δυνατόν!

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Barbera στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Έφυγε ο Chris CBI...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα