• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Να κάνουμε έναν καλό αγώνα
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στα ελεύθερα
Νέα 11/09/2012 - 17:23

Ο Valentino Rossi θα συμμετάσχει για τελευταία φορά στο GP του Misano, ως αναβάτης της Ducati. Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι από την Tavullia, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πίστα που προσφάτως μετονομάστηκε σε “Misano World Circuit Marco Simoncelli”, εκεί όπου ο Vale είχε κερδίσει με την Yamaha το 2008 και το 2009.

 

O Rossi, ο οποίος έχει κερδίσει δυο βάθρα από τότε που πήγε στην Ducati, τερμάτισε στην 7η θέση πέρυσι στο Misano. Αυτό το Σ/Κ, ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής θα έχει στην διάθεσή του ένα καινούργιο πλαίσιο και ψαλίδι για την GP12, τα οποία και δοκίμασε στο πρόσφατο τεστ της Ducati στο Misano.

 

«Η πίστα αυτή είναι η μια από τις δυο εντός έδρας για εμάς, έτσι θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως συμβαίνει πάντα όταν αγωνιζόμαστε στην Ιταλία. To Misano είναι μια δύσκολη και ιδιαίτερη πίστα, αλλά μου αρέσει πολύ», δήλωσε ο Vale «Έχει μερικά διασκεδαστικά σημεία, όπως η έξοδος από την στροφή “Tramonto”, αλλά και μεγάλες, γρήγορες στροφές μετά την ευθεία. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά στα ελεύθερα για να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα»

 

«Είναι ο εντός έδρας αγώνας του Valentino και το Misano είναι αναμφισβήτητα ένας ιδιαίτερος γύρος γι’ αυτόν», πρόσθεσε ο Guareschi «Θα δουλέψουμε στο στήσιμο για να του δώσουμε την δυνατότητα να οδηγήσει σε έναν καλό και σταθερό ρυθμό σε όλον τον αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Chris CBI...

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Να μειώσουμε κι άλλο την διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα