• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κουρασμένος αλλά χαρούμενος ο Jorge!
Στην πρώτη θέση την 2η ημέρα του τεστ
Νέα 06/09/2012 - 12:12

Ο οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, Jorge Lorenzo, ολοκλήρωσε την δεύτερη ημέρα του τεστ στην πίστα της Aragon μπροστά από τον Dani Pedrosa, αν και βέβαια ο χρόνος του τελευταίου από την Τρίτη, δεν ξεπεράστηκε. Ο Jorge δούλεψε κυρίως στο πλαίσιο την πρώτη ημέρα του τεστ, ενώ χτες εστίασε σε διαφορετικές ρυθμίσεις του κινητήρα αλλά και στο γενικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, προετοιμαζόμενος για τον αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα στο τέλος του μήνα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2010, ολοκλήρωσε 77 γύρους την Τετάρτη, με καλύτερο χρόνο – σύμφωνα με την ομάδα του – να είναι το 1.48.351 αν και τόσο η Honda, όσο και η πίστα της Aragon σημείωσαν ως ταχύτερο χρόνο του Ισπανού το 1.48.244. Όπως και να έχει, ο Lorenzo ήταν ανάμεσα σε 0.148 και 0.255 δευτ. πίσω από τον Pedrosa, χωρίς να απειλήσει τον εκπληκτικό χρόνο του Dani στο 1.47.983 (την Τρίτη).

 

Δεν έγινε γνωστό αν ο Lorenzo – ο οποίος τελείωσε το τεστ κάνοντας προσομοίωση αγώνα – έχει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει το νέο πλαίσιο ή το νέο μοτέρ στον επερχόμενο αγώνα του Misano ή σε αυτόν της Aragon. «Σήμερα ήταν μια κουραστική ημέρα, κάναμε προσομοίωση αγώνα στο τέλος κι έτσι είμαι πολύ κουρασμένος αλλά ήταν απαραίτητο για να δούμε την απόδοση του πίσω ελαστικού», σχολίασε ο Lorenzo «Σε γενικές γραμμές φεύγουμε από εδώ χαρούμενοι και με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, καθώς ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγοροι σε σχέση με πέρυσι (σ.σ. στο τεστ Ιουνίου). Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την σταθερότητά μας στην διάρκεια αγώνα εδώ…»

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα εξάτμιση και αμορτισέρ για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Βελτιωμένος ο Rea στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα