• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτιωμένος ο Rea στην Aragon
Επιβεβαιώθηκε για το GP του Misano
Νέα 06/09/2012 - 11:26

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας στην Aragon, επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο Jonathan Rea θα κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP – στην θέση του Stoner – στον επερχόμενο αγώνα του Misano: «Σε περίπτωση που, όπως λένε και οι γιατροί, ο Stoner δεν καταφέρει να βρεθεί με την ομάδα της Honda στο Misano, τότε ο Jonathan θα τον αντικαταστήσει στο Misano και στο Aragon», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση της Honda.

 

Την Τρίτη, η Repsol Honda πρόσθεσε ότι ο Stoner «… ξεκουράζεται σπίτι του στην Αυστραλία, μετά την επέμβαση την περασμένη εβδομάδα και αναρρώνει ομαλά»

 

Στο χτεσινό τεστ, ο Rea ήταν βελτιωμένος πάνω στην πρωτότυπη της Honda και κατάφερε να ρίξει την διαφορά του από τον πρώτο Lorenzo στο 1,7 δευτ.! Την επόμενη φορά που θα τον δούμε πάνω στην RC213V, θα είναι στα ελεύθερα του Misano στις 14 Σεπτεμβρίου. «Είμαι χαρούμενος με το τεστ εδώ στην Aragon», σχολίασε ο Rea «Δεν κοιτάμε τόσο τους χρόνους, αλλά η διαφορά μας με τον πρώτο μειώνεται κάθε φορά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Την Τρίτη κάναμε πολύ δουλειά με το βασικό στήσιμο και συνεχίσαμε και το πρωί σήμερα (σ.σ. χτες). Ακόμα δεν είμαι εντελώς χαρούμενος με την έξοδο μου από τις στροφές, ωστόσο το απόγευμα έκανα πολλούς γύρους και ο καλύτερός μου χρόνος ήρθε στο τέλος, έτσι πρέπει να πιέσω τα ελαστικά περισσότερο… είναι θέμα εμπιστοσύνης!»

 

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω την μοτοσυκλέτα πριν τον αγώνα. Η ομάδα της Repsol Honda μου έδωσε την καλύτερη δυνατότητα να μάθω την μοτοσυκλέτα και την πίστα… τώρα πάω στην Γερμανία να αγωνιστώ αυτό το Σ/Κ. Το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο για μένα και θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω όσο το δυνατόν περισσότερο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Κουρασμένος αλλά χαρούμενος ο Jorge!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Test: Τη ρεβάνς ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα