• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα εξάτμιση και αμορτισέρ για τον Pedrosa!
Έμεινε στην δεύτερη θέση χτες στην Aragon
Νέα 06/09/2012 - 12:53

Ο Dani Pedrosa πέρασε το τελευταίο του τεστ – πριν τους αποφασιστικούς για το θέμα του Τίτλου, έξι τελευταίους αγώνες – αξιολογώντας ένα νέο πίσω αμορτισέρ και εξάτμιση. Δίπλα στον μεγάλο του αντίπαλο, Jorge Lorenzo, ο Pedrosa έφερε την Honda στην πρώτη θέση κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην ισπανική πίστα, την Τρίτη. Χτες, ο Ισπανός της Honda έμεινε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον φοβερό του χρόνο, αλλά όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, δεν κυνήγησε τους χρόνους.

 

Το νέο αμορτισέρ, η εξάτμιση και οι τροποποιήσεις στα ηλεκτρονικά, είχαν ως στόχο να βελτιώσουν την πρόσφυση στο πίσω μέρος αλλά και να συμβάλλουν στην ομαλότερη απόδοση ισχύος του κινητήρα της RC213V. «Σήμερα δοκίμασα μια νέα εξάτμιση, για να δούμε αν θα καταφέρουμε να έχουμε καλύτερη οδηγισιμότητα από τον κινητήρα και βρήκαμε μερικά θετικά που θα μας βοηθήσουν στους επόμενους αγώνες. Δοκιμάσαμε και ένα νέο αμορτισέρ για να πετύχουμε καλύτερη πίσω πρόσφυση», δήλωσε ο Dani.

 

«Σε γενικές γραμμές το τεστ ήταν θετικό κι έτσι είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες , όπου και πρέπει να διατηρήσουμε το υψηλό μας επίπεδο. Δεν κοιτάγαμε τους χρόνους μας εδώ, αλλά δώσαμε έμφαση περισσότερο στο να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Ήταν ωραία που είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα τεστ μετά τους αγώνες σε Indy και Brno και τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε λίγο πριν τον αγώνα στο Misano, όπου και πάλι πρέπει να πιέσουμε στο όριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στην δράση για Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Κουρασμένος αλλά χαρούμενος ο Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα