• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Test: Τη ρεβάνς ο Lorenzo!
Δούλεψε περισσότερο στις ρυθμίσεις ο Pedrosa
Νέα 06/09/2012 - 10:03

Χτες ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα του τεστ στην πίστα της Aragon, εκεί όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο 14ος γύρος Πρωταθλήματος στις 30 Σεπτεμβρίου. Οι τέσσερεις από τους πέντε παρόντες αναβάτες, κατάφεραν να σπάσουν το όριο του 1.49, δοκιμάζοντας παράλληλα το νέο πίσω ελαστικό της Bridgestone.

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην Aragon, την δεύτερη ημέρα, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς από τον συμπατριώτη του, χωρίς όμως να καταφέρει να πιάσει τον εκπληκτικό χρόνο του Dani χτες. Βέβαια, κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του κατά 2/10 ενώ δοκίμασε και πάλι το νέο πλαίσιο της Yamaha, σε συνδυασμό με ένα καινούργιο μοτέρ, το οποίο ευελπιστεί ότι θα του δώσει λίγη παραπάνω τελική. Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός άσος, βρίσκεται στην Ιταλία σήμερα, καθώς θα είναι ένας από τους κριτές στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Italy 2012!

 

Ο Dani Pedrosa σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, δουλεύοντας και πάλι στις αναρτήσεις ενώ παράλληλα δοκίμασε και μια νέα εξάτμιση! Ο οδηγός της Honda δεν έδειξε να ενδιαφέρεται τόσο για τους χρόνους του, προσπαθώντας κυρίως να βρει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την πρόσφυση στο πίσω μέρος. Θεαματικός ήταν – την δεύτερη ημέρα του τεστ – ο Stefan Bradl, με τον νεαρό Γερμανό να ρίχνει τον χρόνο κατά 7/10(!), καθώς άλλαζε ανάμεσα στην δορυφορική του μοτοσυκλέτα και στην εργοστασιακή RC213V. Τέταρτος ήταν ο Ben Spies, ο οποίος έκανε κυρίως προσομοίωση αγώνα.

 

Ο Jonathan Rea – ο οποίος και επισήμως δηλώθηκε στην θέση του Stoner για τον επόμενο αγώνα στο Misano – έκανε σημαντική πρόοδο με την πρωτότυπη της Honda, ρίχνοντας την διαφορά του από τον Lorenzo στο 1,7 δευτ. ενώ χτες είχε μείνει πάνω από 2.5 δευτ. πίσω από τον φοβερό χρόνο του Pedrosa. Τον Rea τον περιμένει ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων αυτό το διάστημα, καθώς αυτό το Σ/Κ θα αγωνιστεί στο Nurburgring για τον 12ο γύρο των SBK, την επόμενη εβδομάδα θα είναι στο Misano για τον 13ο αγώνα MotoGP, ενώ την μεθεπόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Portimao με την CBR1000RR του. Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί και στον 14ο γύρο της Aragon για το MotoGP!

 

Οι χρόνοι την δεύτερη ημέρα του τεστ:

 

01- Jorge Lorenzo – Yamaha Factory Racing – Yamaha YZR M1 – 1’48.244

02- Dani Pedrosa – Repsol Honda Team – Honda RC213V – 1’48.499

03- Stefan Bradl – LCR Honda MotoGP – Honda RC213V – 1’48.834

04- Ben Spies – Yamaha Factory Racing – Yamaha YZR M1 – 1’48.946

05- Jonathan Rea – Repsol Honda Team – Honda RC213V – 1’50.057

 

Επόμενο άρθρο »

Βελτιωμένος ο Rea στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo απαντά τη 2η μέρα του τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα