• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει τελικά με Suter ο Edwards
Και ο Petrucci με Suter στο Misano!
Νέα 05/09/2012 - 15:05

O Eskil Suter επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει η Forward Racing με Suter-BMW, προσθέτοντας παράλληλα ότι στο Misano θα είναι και μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με το ίδιο πλαίσιο, αυτή της Ioda Racing με τον Danilo Petrucci! Φανερά αναστατωμένος με τα πολλαπλά προβλήματα – ειδικά με τα απρόβλεπτα ηλεκτρονικά – ο Colin Edwards είχε μιλήσει απαξιωτικά για την μοτοσυκλέτα του (χαρακτηριστικά είχε πει: “είναι σκ@τ@!”) τον Ιούλιο μετά τον εντός έδρας αγώνα του! Οι φήμες μάλιστα – όπως είχαμε γράψει – τον ήθελαν να έρχεται στο Misano με την ART (Aprilia)! Ωστόσο, εν τέλει, δεν επήλθε η συμφωνία με την Aprilia και ως εκ τούτου ο Τεξανός αναβάτης θα παραμείνει με την τωρινή του μοτοσυκλέτα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι ο Colin έχει καλύτερη θέση την 12η φέτος, ενώ βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας.

 

«Ο Colin ήθελε κάτι καινούργιο, ένα νέο κίνητρο, αλλά αφού οδήγησε την ART είδε ότι δεν υπήρχε κάτι το μαγικό…», σχολίασε ο Suter. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε εκ νέου την σχέση μας με τον Colin, με στόχο να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα!»

 

Παράλληλα, στο Misano με Suter θα δώσει το παρόν η Ioda Racing και ο Danilo Petrucci. Η συγκεκριμένη ομάδα έτρεχε με δικό της πλαίσιο και κινητήρα τον στάνταρ της Aprilia RSV4, αντιμετωπίζοντας βέβαια το μεγάλο μειονέκτημα των -40 χλμ της τελικής ταχύτητας… Ο Petrucci αναμενόταν να παραβρεθεί στο Mugello για την Ducati, αλλά τελικά έκανε το ντεμπούτο του με την Suter-BMW στο Vairano σήμερα.

 

Επόμενο άρθρο »

Η βροχή εμποδίζει το τεστ της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

O Spies στην Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα