• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Spies στην Ducati!
Ο Αμερικανός είναι πολύ κοντά στο “Junior Team”
Νέα 05/09/2012 - 14:10

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του site μας, λένε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK του 2009 και οδηγός της Yamaha τα τρία τελευταία χρόνια, ο Αμερικανός Ben Spies θα είναι οδηγός της Ducati για το 2013, στην “Junior Team”, που ετοιμάζει η Ιταλική εταιρία, στα πρότυπα της Tech 3. 

Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη – παρά το ότι ο Paolo Campignioti της Pramac ήταν σχεδόν σίγουρος στο Mugello – είναι το αν αυτή η δορυφορική ομάδα του εργοστασίου της Bologna θα είναι η Pramac. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί από την αρχή μια νέα ομάδα ή να μείνουν για ένα ακόμη χρόνο δύο junior ομάδες. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει και με τη βοήθεια της Audi, το επόμενο διάστημα.

Αυτό που φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο του είναι το συμβόλαιο του Αμερικανού, με τη 2η θέση να έχει στην pole position της διεκδίκησης τον Andrea Iannone, που μάλιστα χθες ήταν στο Mugello για δοκιμές με την Pramac, υπό την εποπτεία της Ducati.

Απομακρύνεται εντωμεταξύ η περίπτωση του Βρετανού Scott Redding, που στο πρόσφατο τεστ του Mugello είχε εντυπωσιάσει. Το συμβόλαιο που προτάθηκε στο νεαρό απορρίφθηκε από τον Mickael Bartholemy, που έχει τον Redding στην ομάδα Marc VDS της Moto2.

O Ben Spies από την πλευρά του, θέλει να μείνει στο MotoGP και να αποδείξει ότι η φετινή απόδοσή του, ήταν μια παρένθεση κακών συγκυριών! 

Επόμενο άρθρο »

Μένει τελικά με Suter ο Edwards

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Νιώθω παράξενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα