• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η βροχή εμποδίζει το τεστ της Ducati
To Mugello δεν δίνει φιλικό καιρό στην Ιταλίδα!
Νέα 05/09/2012 - 15:14

Ξεκίνησε χθες το τριήμερο τεστ της Ducati στο Mugello, όμως ο βροχερός καιρός δεν βοηθά την κατάσταση. Υπήρξε κάποιο διάστημα με την πίστα κάπως στεγνή, αλλά σε γενικές γραμμές η πρόσφυση ήταν χαμηλή και η βροχή συνεχίζεται και σήμερα, με την πρόβλεψη να μιλάει για ελαφρώς καλύτερες συνθήκες αύριο. 

Στην πίστα με την Desmosedici βρέθηκε ο δοκιμαστής της ομάδας Franco Battaini, ο Andrea Iannone (στην φωτογραφία πάνω στην D16 της Pramac πέρυσι) και ο Michele Pirro. Για τον τελευταίο ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα MotoGP. Ο Iannone από την πλευρά του, εκτός από το τεστ πέρυσι με τη μοτοσυκλέτα των 800cc, οδήγησε πριν από λίγο καιρό πάλι στο Mugello, σε ένα τεστ που είχαν συμμετάσχει και οι Petrucci και Redding.

Οι πόρτες της πίστας ήταν κλειστές για το κοινό, αλλά οι ανεπίσημες χρονομετρήσεις μιλάνε για χρόνους του Iannone κάτω από το 1’52” αλλά για τον Pirro, ότι ήταν πολύ πιο αργός.

Η Desmosedici ψάχνει για τους μελλοντικούς της οδηγούς και μαζί ο Battaini προσπαθεί να εξελίξει κι άλλο την μοτοσυκλέτα που ο Valentino Rossi οδήγησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Misano.

O Alex Polita μίλησε αποκλειστικά στο site μας και μας είπε ότι ο Rossi ήταν εντυπωσιακός στο τεστ, στο οποίο βρέθηκε και ο Ιταλός οδηγός της Ducati, που έχει και το ρόλο του δοκιμαστή για μοντέλα παραγωγής και έχει βοηθήσει και στην εξέλιξη της αγωνιστικής. Ο Polita μας είπε ότι οι χρόνοι ήταν τόσο καλοί, που θα μπορούσε να διεκδικεί ακόμη και τη νίκη με αυτό το νέο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι.

Απλά πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε και τους χρόνους του ανταγωνισμού, στον Αγώνα του San Marino.

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo απαντά τη 2η μέρα του τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει τελικά με Suter ο Edwards

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα