• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέο κινητήρα σήμερα ο Lorenzo!
“Θέλουμε περισσότερη δύναμη στην ευθεία”!
Νέα 05/09/2012 - 11:14

O πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, έκανε κι άλλους γύρους στο νέο πλαίσιο της εργοστασιακής Yamaha, χτες, την πρώτη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Aragon, πετυχαίνοντας καλύτερο χρόνο στα 1.48.471 αλλά μένοντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Dani Pedrosa. Ο Jorge ελπίζει η νέα πρωτότυπη του 2013 να είναι έτοιμη για αγώνες, πριν από το τέλος της φετινής σεζόν! Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να αποκτήσει πλεονέκτημα απέναντι στο τωρινό πλαίσιο, κάτι που όπως και ο ίδιος είχε τονίσει δεν φάνηκε στο Brno και παραμένει αβέβαιος και μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών στην Aragon

 

«Δοκιμάσαμε το νέο πλαίσιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει κάτι θετικό ή αρνητικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να κάνουμε περισσότερους γύρους», σχολίασε ο Ισπανός. Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα δοκιμάσει και έναν νέο κινητήρα σήμερα, Τετάρτη! Να θυμίσουμε ότι ο Lorenzo έχει ήδη χρησιμοποιήσει 5 από τους 6 διαθέσιμους κινητήρες για το 2012, με τον ένα βέβαια να καταστρέφεται όταν παρασύρθηκε από τον Bautista στο Assen.

 

«Την Τετάρτη θα δοκιμάσουμε έναν νέο κινητήρα. Ίσως αυτός μας δώσει την λίγο παραπάνω ταχύτητα στην ευθεία που χρειαζόμαστε. Εκεί βρίσκεται το αδύναμό μας σημείο – χάνουμε σχεδόν 5 χιλ. από τον Dani! Επίσης είναι και πιο ελαφρύς, αλλά σίγουρα το μοτέρ του είναι λίγο πιο γρήγορο! Σε γενικές γραμμές όμως, είμαστε ικανοποιημένοι επειδή βελτιώσαμε τους χρόνους μας κατά μισό δευτερόλεπτο, σε σύγκριση με πριν από μερικούς μήνες».

 

Επόμενο άρθρο »

Σε ρυθμούς ρεκόρ ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Που θα πάει ο Barbera;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα