• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε ρυθμούς ρεκόρ ο Pedrosa!
«Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε το τεστ!»
Νέα 05/09/2012 - 12:00

Ο Dani Pedrosa συνέχισε τον απίστευτο ρυθμό του τον τελευταίο καιρό, σημειώνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο, χτες πρώτη ημέρα του τεστ στην Aragon, εκεί όπου το παρόν έδωσε και ο μεγάλος του αντίπαλος στην μάχη για τον φετινό Τίτλο, Jorge Lorenzo! Ο τελευταίος διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα 13 βαθμών από τον Dani, μετά και την τρίτη φετινή νίκη του οδηγού της Honda στο Brno, μένοντας πίσω από τον συμπατριώτη του για 0.488 δευτ.

 

Ο Pedrosa δούλεψε πάνω στις αναρτήσεις και στα ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα έψαχνε για καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος και ομαλότερη απόδοση ισχύος από την RC213V. Ολοκλήρωσε 35 γύρους, με καλύτερο χρόνο στο 1.47.983, αρκετά κάτω από το απόλυτο ρεκόρ πίστας του Stoner (1.48.451)! «Το πρωί κάναμε μερικούς γύρους για να μπούμε στο κλίμα και να θυμηθούμε λίγο τις γραμμές της πίστας και το απόγευμα αρχίσαμε να δουλεύουμε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας», υπογράμμισε ο διεκδικητής του Τίτλου, Pedrosa.

 

«Δουλέψαμε αρκετά στην ανάρτηση, προσπαθώντας συγκεκριμένα να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος, ενώ δουλεύοντας στην χαρτογράφηση και τα ηλεκτρονικά, θέλαμε να κάνουμε την μοτοσυκλέτα πιο ομαλή. Οι συνθήκες πίστας θα είναι καλύτερες αύριο (σ.σ. σήμερα) κι έτσι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο σχέδιό μας, να δοκιμάσουμε τα ίδια και να δούμε αν θα καταφέρουμε να βελτιωθούμε λίγο περισσότερο με την ανάρτηση».

 

«Αυτό είναι το τελευταίο τεστ της χρονιάς κι έτσι είναι σημαντικό να το εκμεταλλευτούμε για να είμαστε καλύτεροι στους επόμενους αγώνες και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό από την μοτοσυκλέτα», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Dani. Το τεστ στην Aragon τελειώνει σήμερα το απόγευμα, με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati να κάνει ιδιωτικό τεστ στο Mugello, αυτήν την εβδομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Ημέρα 1: Τρομερός Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέο κινητήρα σήμερα ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα