• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Που θα πάει ο Barbera;
CRT, SBK ή Moto2;
Νέα 04/09/2012 - 20:35

Με όλες τις θέσεις στις εργοστασιακές ομάδες να έχουν κλειστεί και μόνο η δορυφορική Honda του Gresini να αναζητά οδηγό (οι Spies, Bautista, Redding ακόμα και ο Jonathan Rea έχουν προταθεί), ο Barbera φαίνεται να μένει χωρίς ομάδα την επόμενη χρονιά, μιας και η Ducati θα παρουσιάσει μια μικρή δορυφορική ομάδα – και απ’ ότι φαίνεται θα πλαισιωθεί αποκλειστικά από Ιταλούς – και ο ίδιος ο Ισπανός δεν είναι στα πλάνα κανενός μάνατζερ για το 2013!

 

Ο άτυχος Ισπανός – ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά του grid στο Mugello – αναρρώνει από τον τραυματισμό του στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην Ινδιανάπολη και αφού μόλις είχε επιστρέψει μετά από ατύχημα που είχε πάθει στην προπόνηση! Έτσι, ο Ισπανός άσος αναγκάστηκε να απουσιάσει από την Laguna Seca και παράλληλα με την αποθεραπεία του προσπαθεί να εξασφαλίσει ομάδα, χτυπώντας τις πόρτες CRT ομάδων, μιας και αυτό που επιθυμεί πάνω απ’ όλα είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

 

Απ’ ότι φαίνεται, έχει προσεγγίσει την BQR (FTR-Kawasaki) των Hernandez και Silva καθώς και τις Forward Racing και Marc VDS ( η οποία ενδεχομένως να κάνει το άλμα στο MotoGP) αλλά και το παλιό του αφεντικό, τον JorgeAsparMartinez! Ο Ισπανός μάνατζερ έχει παραδεχτεί ότι είχε συνομιλίες με εκπροσώπους του αναβάτη, αλλά όχι με τον ίδιο προσωπικά, αλλά έδειξε να θέλει περισσότερο τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή του στα 125cc και οδηγό του στα 250cc, Alvaro Bautista, τον οποίο επιθυμεί να παραμείνει μαζί του και ο Gresini.  

 

Να σημειώσουμε ότι όταν ο Aspar θα αγωνιζόταν στο MotoGP το 2010, ήθελε μαζί του τον Bautista, με τον τελευταίο να αρνείται να ανέβει σε μια Ducati και ο Martinez να καταλήγει στον Barbera. Τέλος, αν ο Έκτορας δεν καταφέρει να βρει θέση ούτε σε CRT, θα αναγκαστεί να στραφεί στην Moto2 (ακολουθώντας τα χνάρια των Elias, Kallio, de Angelis, West, Rolfo και Takahashi) ή θα προσπαθήσει να βρει διέξοδο στα SBK!

 

Επόμενο άρθρο »

Με νέο κινητήρα σήμερα ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει η Effenbert Liberty

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα