• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ατύχημα είχε ο M. Schumacher την ώρα που δοκίμαζε την CBR1000RR
Ξινές βγήκαν οι δοκιμές που έκανε στην πίστα της Cartagena, στη Murcia, ο Michael Schumacher με το Team Holzhauer...
Νέα 11/02/2009 - 17:50

Ξινές βγήκαν οι δοκιμές που έκανε στην πίστα της Cartagena, στη Murcia, ο Michael Schumacher με το Team Holzhauer, την ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί φέτος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbike (IDM).

Την Τετάρτη 11/2, επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 ο οποίος τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει την τύχη του σε αγώνες μοτοσικλετών, είχε ατύχημα την ώρα που οδηγούσε την Honda CBR 1000RR.

Κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει για μικρό χρονικό διάστημα τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Virgen de Arrixaca όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν έχει υποστεί κάποιες κακώσεις στο δεξί του καρπό αλλά και στον αυχένα του.

Λίγο αργότερα αποχώρησε από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του προσωπικού φορώντας κολάρο.

Ο Schumi δηλώνει λάτρης των μοτοσικλετών και στο πρόσφατο παρελθόν έχει δοκιμάσει την Desmosedici της Ducati αλλά και τις περισσότερες εργοστασιακές μοτοσικλέτες που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes.

Εκτός των άλλων είναι ένας από τους 1.500 τυχερούς κατόχους -όπως και το περιοδικό motoGP World- της Ducati Desmosedici των 990cc η οποία είναι η μοναδική μοτοσικλέτα παραγωγής -μην κάνετε όρεξη έχει ξεπουλήσει το εργοστάσιο- που βρίσκεται τόσο κοντά στα πρωτότυπα των MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

“Δυσκολευόμουν να μιλήσω…”

« Προηγούμενο άρθρο

O Fonsi Nieto επιστρέφει στα GP με Μoto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα