• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Δυσκολευόμουν να μιλήσω…”
… δηλώνει ο Toseland μετά την πτώση του στη Sepang, ο οποίος θα υποβληθεί επειγόντως σε ιατρικές εξετάσεις
Νέα 11/02/2009 - 07:59
Το high siding με 250km/h του Βρετανού James Toseland, μόλις την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Sepang, τελικά ήταν πιο σοβαρό από ότι ο ίδιος νόμιζε. Μπορεί αρχικά να δήλωνε τυχερός, που την “έβγαλε καθαρή” με κάποιες κακώσεις και μώλωπες στο δεξί χέρι και αριστερό πόδι αντίστοιχα, όμως η πρόσκρουση του κράνους στην άσφαλτο προκάλεσε ανησυχητικές ζαλάδες στον αναβάτη της Tech 3.

Όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών: “Ήταν τέτοια η πτώση, κατά την οποία λόγω του έντονου πόνου στο πόδι και στο χέρι, μου διέφυγε το πόσο ισχυρό ήταν το χτύπημα στο κεφάλι. Όταν όμως σκέφτομαι την όλη φάση μετά την πτώση μου, δεν θυμάμαι καθόλου την διαδρομή με το ασθενοφόρο, από τον παράδρομο της πίσταςΤο κράνος του Toseland μετά την πτώση
Το κράνος του Toseland μετά την πτώση
προς το ιατρικό κέντρο. Τώρα που οι πόνοι έχουν εξασθενήσει, μπορώ να καταλάβω ότι το κεφάλι μου δεν είναι εντελώς καλά”.

“Πρέπει να γυρίσω σπίτι και να ξεκουραστώ για να συνέλθω από αυτό το νοκάουτ. Καθ’ όλη την διάρκεια των δοκιμών, περπατούσα και ένιωθα ζαλάδες, καθώς και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην μοτοσυκλέτα και την οδήγηση. Μόλις επιστρέψω σπίτι, θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά. Δυσκολευόμουν ακόμα και να μιλήσω, γεγονός λίγο ανησυχητικό…” αποκάλυψε ο Toseland στην MCN.

Όσο για την απόδοσή του στις χρονομετρημένες δοκιμές, η 16η θέση στην τελική κατάταξη, δεν αποτελεί έκπληξη μετά τα λεγόμενά του. Απογοητευτική εμφάνιση και για τον ίδιο, ο οποίος ελπίζει να τελειώσουν όλα γρήγορα, χωρίςδυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του και να αναρρώσει πλήρως εν όψει των επόμενων δοκιμών στις 1-3/3 στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

Το καλύτερο προσπέρασμα του 2008...

« Προηγούμενο άρθρο

Ατύχημα είχε ο M. Schumacher την ώρα που δοκίμαζε την CBR1000RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα