• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ2: Lorenzo – Pedrosa με φοβερούς χρόνους
Με μαλακό λάστιχο κοντά τους οι Hayden, Barbera
Νέα 13/07/2012 - 16:59

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν άπιαστος στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 στην πίστα του Mugello και με μια σειρά γρήγορων γύρων σημείωσε εκπληκτικούς χρόνους και το απόγευμα στις ΕΔ2, με τα σκληρά λάστιχα της Brisgestone, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:48.076!

Πολύ κοντά στον απόλυτο χρόνο της πίστας που είναι 1:48.034 και έχει ο Stoner από πέρυσι, αλλά με τα μαλακότερα λάστιχα.

Τον Ισπανό, κυρίαρχο σε ρυθμό σήμερα, ακολούθησε πολύ κοντά σε χρόνο, ο συμπατριώτης του Dani Pedrosa που έδειξε ο μόνος ικανός για κάτι καλό.

 

Ο Nicky Hayden με την Ducati GP12 φόρεσε μαλακό πίσω λάστιχο, όπως και ο Hector Barbera και έκαναν φοβερούς χρόνους, αλλά μόνο για ένα γύρο. Αντίστοιχα ο Valentino Rossi που επέμενε με το σκληρότερο λάστιχο, ώστε να βρει τις ρυθμίσεις του αγώνα, περιορίστηκε στην 9η θέση, 0.941 του δευτερολέπτου από την κορυφή.

Οι τρεις Ducati ήταν και πάλι οι ταχύτερες στην ευθεία. Ο Barbera έγραψε 346.6 χλμ/ώρα, o Rossi 340.8, o Hayden 343.6! H Honda του Pedrosa έγραψε 339.9, ενώ η Yamaha του Lorenzo 340.8!

 

Πίσω από τους Ηayden & Barbera στη θέση 5 ο Andrea Dovizioso ήταν πολύ γρήγορος και βάζει θεμέλια για κάτι καλό την Κυριακή.

Ο Casey Stoner από τη μεριά του και πάλι δυσκολεύτηκε να βρει τις σωστές ρυθμίσεις και έγινε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής ενός αρνητικού επεισοδίου, με θύμα αυτή τη φορά τον Danilo Petrucci που με τη μοτοσυκλέτα του βρισκόταν σε ένα δικό του γρήγορο γύρο. Ο Αυστραλός τον έσπρωξε στην έξοδο μιας γρήγορης στροφής, όχι επικίνδυνα, αλλά όχι και ευγενικά.

Ο Ben Spies από την πλευρά του σημείωσε τον 7ο χρονο, με διαφορά 0.464 του δευτερολέπτου. Ο Cal Crutchlow είναι ο πρώτος με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον Lorenzo.

O Bradl στην 10η θέση είναι ο τελευταίος με διαφορά κάτω από δευτερόλεπτο, ενώ ο Alvaro Bautista έμεινε 11ος, μετά από μια πτώση που είχε.

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος από τις CRT με διαφορά 1.939 που είναι πολύ μικρή σε σχέση με το μεγάλο μήκος της πίστας, στα 5,245μ. Και το μεγάλο μήκος της ευθείας στα 1,141μ., αν σκεφτεί κανείς ότι η τελική του είναι μόλις 322.1 χλμ/ώρα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Ρεκόρ του Espargaro στις ΕΔ2!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati θα παραμείνει Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα