• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati θα παραμείνει Ducati!
Υπόσχεση που έδωσε ο CEO της Audi, Rupert Stadler!
Νέα 13/07/2012 - 16:25

Αφού έλαβε – όπως αναμενόταν – το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Ducati και μετά την συνάντηση που είχε με τον Valentino Rossi – όταν και δήλωσε ρητά στον Ιταλό ότι υπάρχει ένα φιλόδοξο σχέδιο και ότι τον θέλουν στην ομάδα – ο CEO της Audi, Rupert Stadler, συνοδευόμενος από τον Thomas Sigi (υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού), επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale, καλεσμένοι του Προέδρου της, Gabriele Del Torchio!

 

Μετά από συναντήσεις με εκπροσώπους των συνδικάτων, ο Stadler απευθύνθηκε σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, περίπου 1000 άτομα, και με έναν εμπνευσμένο λόγο τους υπογράμμισε το πάθος και το όραμα της Audi για την εταιρεία της Μπολόνια!

 

«Αυτό που συμβαίνει σε κάθε ρομάντζο, ισχύει και στις δυο εταιρείες… μια καλή αρχή είναι η μισή μάχη!», ξεκίνησε την ομιλία του ο Stadler «Πιθανότατα να αναρωτιέστε γιατί ενδιαφερθήκαμε για την Ducati, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων χωρίς δεσμούς με αυτήν…! Οι δεσμοί αυτοί όμως, δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά! Η Ducati είναι συνώνυμο μιας απίστευτης καλαισθησίας στον μηχανικό τομέα, είναι συνώνυμο του πάθους, της ακρίβειας, της απόδοσης και της χαράς της ζωής! Είμαστε εντυπωσιασμένοι από αυτά τα επιτεύγματα!»

 

«Γνωρίζω καλά ότι στέκομαι απέναντι σε ένα εξαιρετικό σύνολο εδώ και ότι είστε μια πολύ δυνατή ομάδα! Χωρίς εσάς, η Ducati δεν θα ήταν μια τόσο ελκυστική εταιρεία σήμερα. Η Audi και η Ducati καθοδηγούνται από το ίδιο πάθος. Καμμιά δεν θα μειώσει την αξία της άλλης, αντιθέτως θα αλληλοσυμπληρώνονται! Και ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας, που σημαίνει πολλά για εμένα, είναι ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν πολλές κοινές ευκαιρίες, με κινητήρες υψηλής απόδοσης, ελαφριές κατασκευές και επιδέξια συνεργασία, ανάμεσα σε δυο δυνατά ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα. Και οι δυο εταιρείες, η καθεμιά με τα δικά της θετικά και αρνητικά, είναι τώρα μέλη της ίδιας μεγάλης οικογένειας: του Ομίλου VolksWagen! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά στις αρχές Ιουλίου κι έτσι καταρρίφθηκε και το τελευταίο εμπόδιο για να γίνει η αρχή της συνεργασίας των δυο εταιρειών. Η Ducati θα είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας της Audi, μέχρι την επόμενη εβδομάδα!»

 

«Το γεγονός αυτό μου δίνει την ευκαιρία να σας αφήσω με ένα σημαντικό μήνυμα σήμερα… πρόκειται για κάτι που σίγουρα κατέχει εξέχουσα θέση στο μυαλό σας! Κυρίες και κύριοι, αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει πέντε λέξεις και έχετε την διαβεβαίωσή μου: Η Ducati θα παραμείνει Ducati

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello ΕΔ2: Lorenzo – Pedrosa με φοβερούς χρόνους

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: Πρώτος και στις ΕΔ2 ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα