• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda πρόσφερε περισσότερα στον Jorge…!
Απ’ ότι στον Casey Stoner για να τον κρατήσει!
Νέα 10/07/2012 - 16:31

Ο Marcos Hirsch, ο πρώην μάνατζερ του Jorge Lorenzo (χώρισαν οι δρόμοι τους με φιλικό τρόπο όπως είχαμε γράψει πριν μια εβδομάδα περίπου) έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό ραδιόφωνο, Onda Cera! Ο πρώην μάνατζερ, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις με την Yamaha και την Honda και έβαλε τέλος στις όποιες υπόνοιες ότι το τέλος ήρθε εξαιτίας του γεγονότος ότι ο πρώην πελάτης του δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για κάποιες λεπτομέρειες… κάτι άλλωστε που είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Jorge!

 

«Είχαμε 15 βασικά σημεία για να αποφασίσουμε ποια μοτοσυκλέτα θα επιλέγαμε και κάποια από αυτά, ήταν πιο σημαντικά από τον μισθό!», σχολίασε ο Marcos «Την Δευτέρα, μετά τις δοκιμές στην Βαρκελώνη, βγήκαμε για δείπνο με τον Nakamoto και τον Suppo, με τον οποίο είχαμε ήδη συζητήσει κάποια σημαντικά σημεία μέσω mail. Οι συζητήσεις έγιναν σε θερμό κλίμα και προτού μας κάνουν επίσημη προσφορά, τους ρώτησα αν αυτό είναι το καλύτερο δυνατό που μπορείτε να δώσετε στον Jorge. Ο Nakamoto απάντησε: “είναι καλύτερα από αυτά που δώσαμε στον Stoner για να μείνει και δεν πρόκειται να μπούμε σε έναν πόλεμο προσφορών με την Yamaha, διότι δεν είναι ηθικό ούτε σωστό μεταξύ δυο Γιαπωνέζικων εταιρειών” Ήθελαν να τον έχουν δίπλα στον Marquez (σ.σ. σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτά διαδραματίστηκαν προτού καταργηθεί οριστικά ο κανονισμός για τους rookie!) και συμφωνήσαμε να τους απαντήσουμε μέχρι τις 8 Ιουνίου. Ο Suppo μου είπε ότι είναι μια καλή προσφορά και ότι η Yamaha δεν θα μπορούσε να προσφέρει ένα αντίστοιχο ποσό…»

 

«Αφού μιλήσαμε με τον Jorge, αποφασίσαμε ότι το πρέπον θα ήταν να το πούμε στον Lin Jarvis και τότε μου είπε ότι θα νόμιζε (ο Jarvis) ότι θα έφευγε από την Yamaha, επειδή η τελευταία δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει τα ίδια. Για λίγο πίστεψα ότι ο Jorge θα πάει στην Honda, διότι σε καμμία περίπτωση  δεν πίστευα ότι η Yamaha θα έδινε τόσα λεφτά. Ωστόσο, πριν την 8η Ιουνίου, η Yamaha όχι μόνον ισοφάρισε την προσφορά, αλλά βελτίωσε και κάποιους από τους όρους!»

 

Μιλώντας για τις φήμες που ήθελαν τον Lorenzo να μην γνωρίζει ορισμένα πράγματα από τις διαπραγματεύσεις, ο Hirsch κατηγόρησε τον Suppo! «Αυτού του είδους οι φήμες θα μπορούσαν να προέλθουν μόνον από τον Suppo! Ο Jorge μου ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσουν τα ψέμματα. Σέβομαι τον Luppo ως άτομο, αλλά ως επαγγελματία καθόλου!! Μετά την συνάντησή μας με τον Jarvis, καλέσαμε τον Suppo και του είπαμε τα τεκταινόμενα και εκείνος απάντησε ότι χαιρόταν που οι μεταξύ μας συνομιλίες βοήθησαν στο να δώσει περισσότερα η Yamaha. Εκείνος και ο Nakamoto ήταν σωστοί στις συναντήσεις μας, ωστόσο στο Silverstone ο Suppo έδειχνε έτοιμος να ανεβάσει την προσφορά…»

 

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο Hirsch ήταν ξεκάθαρος στο τι πρέπει να κάνει ο Jorge: «Να τρώει, να προπονείται, να πηγαίνει για ύπνο νωρίς και να φροντίζει τους χορηγούς…»

 

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Ακόμα καλύτερα στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Ο Rossi χαρούμενος χάρη στην Audi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα