• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Rossi χαρούμενος χάρη στην Audi!
Νομίζω ότι ο Crutchlow έχει ήδη υπογράψει στην Ducati!
Νέα 10/07/2012 - 14:37

O Carlo Pernat ξαναχτυπά! Είχαμε αρκετές ημέρες να ακούσουμε από τον Ιταλό μάνατζερ και αυτήν την φορά μοιράστηκε τις σκέψεις του με το αδελφό ιταλικό sitegpone.com, μιλώντας για τον Rossi, τα μεταγραφικά σενάρια και για τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Audi!

 

«Ο Pedrosa κυριάρχησε για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη του πίστα, οδηγώντας εξαιρετικά…!», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός «Όπως συνηθίζουμε να λέμε, φύλαξε το καλό για το τέλος και κάνοντας έναν φανταστικό τελευταίο γύρο, ανάγκασε τον ομόσταυλό του να πιέσει και να πέσει… Ο Casey – κατά την γνώμη μου – δεν έχει δείξει ακόμα ότι συμβιβάζεται με ένα καλό αποτέλεσμα. Αν είχε μια πιο νορμάλ νοοτροπία, θα μπορούσε να είχε κερδίσει τόσα Πρωταθλήματα, όσα ο Valentino

 

«Η Yamaha έχασε κατά κράτος από την Honda την Κυριακή… η εργοστασιακή ομάδα έκανε μεγάλο λάθος με τα μαλακά ελαστικά στο ζέσταμα, αν και ήξερε ότι η Bridgestone δεν τα πρότεινε για τον αγώνα! Οι αναβάτες της τιμωρήθηκαν γι’ αυτό και ο Jorge δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος. Εμείς στην Pramac, αντιθέτως, δοκιμάσαμε τα σκληρά ελαστικά και κάναμε έναν καλό αγώνα!»

 

«Η χαρά του Rossi, μετά από τον αγώνα στον οποίο έμεινε και πάλι πίσω 30 δευτ. από τον πρώτο, πήγαζε από τις διαβεβαιώσεις της Audi για το μέλλον. Να στοιχηματίσουμε, λοιπόν, ότι θα μείνει στην Ducati; Δεν γνωρίζω, ωστόσο νομίζω ότι ο Crutchlow έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο να είναι ο 2ος αναβάτης τους…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda πρόσφερε περισσότερα στον Jorge…!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα