• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Melandri θα τρέξει σε αγώνα αυτοκινήτων!
Με τη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο Μarco Melandri ψάχνει τρόπους για να νιώσει λίγη ένταση...
Νέα 10/02/2009 - 08:47
Με τη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη μετά την αποχώρηση της Kawasaki, ο Μarco Melandri ψάχνει τρόπους για να περάσει την ώρα του και να νιώσει λίγη ένταση.

Ο 27χρονος αναβάτης από τη Ravenna της Ιταλίας αποφάσισε να πάρει μέρος στον αγώνα του Speedcar Series που θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 του μηνός στην πίστα Losail του Κατάρ υπό το φως των προβολέων.

Ο Ιταλός θα τρέξει με τα χρώματα του Team Lavaggi με τo οποίo αγωνίζεται ο παλιός αγωνιζόμενος της F1, Heinz Harald Frentzen.

Το Speedcar Series είναι ένα Πρωτάθλημα που διεξάγεται σε χώρες τις Μέσης Ανατολής, αλλά και τη Μαλαισία.

Τα αυτοκίνητα που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες είναι ενιαίου τύπου (χρησιμοποιούν ίδιο κινητήρα, ίδιο σασί, ίδια λάστιχα και ίδιο καύσιμο) και μοιάζουν πολύ με αυτά που τρέχουν στο Πρωτάθλημα NASCAR.

Ζυγίζουν 1.300 κιλά και κινούνται από ένα οχτακύλινδρο σε διάταξη V μηχανικό σύνολο 6,2 λίτρων που αποδίδει 620 ίππους στις 7.500 σ.α.λ με τη ροπή του να φτάνει τα 475 χιλιογραμμόμετρα.

Στο εν λόγω Πρωτάθλημα παίρνουν μέρος πιλότοι που έχουν αγωνιστεί στην F1 όπως ο Jean Alesi, ο Johnny Herbert, ο Jacques Villeneuve, ο Stefan Johansson, ο Gianni Morbidelli και ο Vitantonio Liuzzi.

«Ο Valentino Rossi έχει ήδη αποδείξει ότι αυτί οι τύποι ξέρουν πως να οδηγούν τετράτροχα οχήματα. Είμαι βέβαιος ότι ο Marco θα τα καταφέρει μια χαρά αν και τα αυτοκίνητά μας είναι αρκετά δύσκολα στο χειρισμό τους», σχολίασε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Christopher Zoechling. Marco Melandri
Marco Melandri

 

Επόμενο άρθρο »

Στα πρόθυρα αναβολής το GP της Ουγγαρίας

« Προηγούμενο άρθρο

Kοντά σε συμφωνία με μεγάλο σπόνσορα η Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα