• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kοντά σε συμφωνία με μεγάλο σπόνσορα η Tech3
Πολύ κοντά στο να αποκτήσει και πάλι βασικό σπόνσορα βρίσκεται η Tech3...
Νέα 10/02/2009 - 16:04
Πολύ κοντά στο να αποκτήσει και πάλι βασικό σπόνσορα βρίσκεται η Tech3.

Ο τελευταίος μεγάλος χορηγός που είχε ήταν η Dunlop η οποία αποχώρησε στα τέλη του 2007, ενώ πέρσι η Yamaha ήταν αυτή που πρόσφερε μεγαλύτερη υποστήριξη -όχι μόνο τεχνική- στο team.

Η Monster ήταν επί χρόνια χορηγός του John Hopkins και ανέλαβε πέρσι τη βασική χορηγία της Kawasaki, ωστόσο τον περασμένο μήνα μετά την απόφαση του ιαπωνικού εργοστασίου να αποχωρήσει, έμεινε άθελά της εκτός MotoGP.

Επειδή όμως ήθελε να συνεχίσει να επενδύει χρήματα στο σπορ, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια.

Κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με τον Valentino Rossi -μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες παγκοσμίως- προκειμένου τα logos της -το χαρακτηριστικό 'Μ'- να εμφανίζονται πάνω στο κράνος αλλά και στα καπέλα που θα φοράει στο paddock ο Doctor.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο εκεί καθώς βασικός της στόχος είναι να σπονσοράρει εκτός από έναν σπουδαίο αναβάτη και μια ομάδα.

Και απ' ότι φαίνεται βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον πετύχει αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «δορυφορική» ομάδα της Yamaha η οποία πέρσι έκανε πολύ καλό Πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην τελική βαθμολογία των ομάδων, αφήνοντας πίσω της μεταξύ άλλων τις εργοστασιακές Rizla Suzuki και Kawasaki Racing...

Επόμενο άρθρο »

Ο Melandri θα τρέξει σε αγώνα αυτοκινήτων!

« Προηγούμενο άρθρο

Μπερδεμένα τα πράγματα για τον Gibernau…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα