• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα πρόθυρα αναβολής το GP της Ουγγαρίας
Ο προγραμματισμένος για τις 20 Σεπτεμβρίου αγώνας στην νέα πίστα της Ουγγαρίας, Balatongring, εκκρεμεί…
Νέα 10/02/2009 - 09:27
Τα έργα ολοκλήρωσης της νέας πίστας Balatongring στην Ουγγαρία, η οποία επρόκειτο να αντικαταστήσει τον αγώνα της Κίνας και της πίστας της Shanghai, ξεκίνησαν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αναπόφευκτα, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή, υπάρχουν σαφέστατοι πλέον λόγοι για την πιθανή ματαίωση του συγκεκριμένου αγώνα. Το όλο θέμα, βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.

Όταν τα σχέδια της εν λόγω πίστας αποκαλύφθηκαν, έκαναν λόγο για προϋπολογισμό κόστους κατασκευής της τάξεως των 63.000.000ευρώ. Μια πίστα με δυνατότητα χωρητικότητας 150.000 θεατών.

Το ενδεχόμενο ματαίωσης του Ουγγρικού γύρου του MotoGP, θα μειώσει τα Grand Prix του φετινού αγωνιστικού ημερολογίου στα 17, χωρίς να υπάρχουν ακόμα ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανή αντικατάστασή του. Φήμες θέλουν τον αγώνα να μεταφερθεί στην εκπληκτική, ολοκαίνουργια πίστα Portimao της Πορτογαλίας, ωστόσο όμως η ημερομηνία του συγκεκριμένου αγώνα (στις 20 Σεπτεμβρίου), είναι πολύ κοντά στον ήδη προκαθορισμένο αγώνα του Estoril στις 4 Οκτωβρίου.

Επόμενο άρθρο »

O Fonsi Nieto επιστρέφει στα GP με Μoto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Melandri θα τρέξει σε αγώνα αυτοκινήτων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα