• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπερδεμένα τα πράγματα για τον Gibernau…
O βετεράνος Ισπανός Sete Gibernau, παραθέτει τις πρώτες του εκτιμήσεις από τις δοκιμές της Sepang
Νέα 10/02/2009 - 11:31
Δουλεύοντας πάνω στα νέα δεδομένα και τα ηλεκτρονικά συστήματα της δορυφορικής Ducati Desmosedici GP9, ο Gibernau και η ομάδα του, αποκόμισαν περισσότερα ερωτηματικά παρά απαντήσεις. Οι ειλικρινείς δηλώσεις του Ισπανού που βρισκόταν σε απραξία, εκτός αγώνων για δυο ολόκληρες σεζόν, έχουν ως εξής:

“Δεν νομίζω ότι οι ημέρες των δοκιμών ήταν οι καλύτερες για εμάς. Ακόμα κι αν δουλέψαμε σημαντικά στον τομέα των ηλεκτρονικών συστήματος της μοτοσυκλέτας, δεν πήραμε τις απαντήσεις που θα θέλαμε. Είχαμε αρκετά προβλήματα, τα οποία μας εμπόδισαν να συμπληρώσουμε τον αριθμό γύρων που θέλαμε…”, αποκάλυψε ο Gibernau μετά τον 12ο χρόνο που έγραψε στην τελική κατάταξη των δοκιμών της Sepang.

Με 1,684sec πιο αργό χρόνο από τον ταχύτερο του Stoner, ο Ισπανός συνεχίζει τον απολογισμό του λέγοντας:
“Σε γενικές γραμμές ήταν ένα θετικό τριήμερο δοκιμών, όμως τα πράγματα πήγαν από το καλό στο χειρότερο. Κάναμε αρκετή πρόοδο την πρώτη ημέρα, όμως τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο περίπλοκα μέρα με την μέρα. Είναι όλα θέμα διαδικασίας και λειτουργίας για μια νέα ομάδα όπως η Guinea Ecuatorial, που όμως πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στο μέλλον. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ειδικότερα από την πλευρά μου”.

Επόμενο άρθρο »

Kοντά σε συμφωνία με μεγάλο σπόνσορα η Tech3

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχημένη πρεμιέρα για την Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα