• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2, ΕΔ3: "Μίλησε" ο Redding!
15 αναβάτες σε απόσταση 1 δευτ. από την κορυφή!
Νέα 02/06/2012 - 13:27

Λίγες ώρες έμειναν πριν τις απογευματινές κατατακτήριες, όταν και θα οι οδηγοί του Πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για τον αγώνα της Κυριακής. Παρά τις προβλέψεις για βροχή αύριο, ο καιρός εξακολουθεί να είναι ηλιόλουστος στην όμορφη Βαρκελώνη, βοηθώντας τον Redding να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση στις τελευταίες δοκιμές, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση και όντας ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1.47!

 

Τρεις Kalex φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, με τον Espargaro να παίρνει την δεύτερη θέση μπροστά στους συμπατριώτες του, δίνοντας υποσχέσεις για δυνατές μάχες στον αυριανό αγώνα. Τρίτος, ο πολύ ανεβασμένος Ελβετός, Krummenacher, ο οποίος ξεπέρασε για μόλις 0.008 του δευτ. τον τέταρτο Iannone! Η ισχυρή Ελβετική παρουσία στην Ισπανία συνεχίστηκε, με τους Luthi και Aegerter να ολοκληρώνουν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Ο πρώτος, που κυριάρχησε στις χτεσινές δοκιμές, δεν κατάφερε να πιάσει καλό ρυθμό, πέφτοντας κάτω από το 1.46 που είχε καταφέρει χτες και το οποίο του είχε χαρίσει την πρώτη θέση στις ΕΔ2.

 

Ο Mika Kallio πλασαρίστηκε 7ος, χάνοντας την 6η θέση από τον Aegerter για μόλις 0.003" ενώ 8ος ήταν ο De Angelis, που κατάφερε να ξεπεράσει το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας Marc Marquez, αφήνοντάς τον στην 9η θέση. Ο τελευταίος δυσκολεύεται με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του στην πίστα της πατρίδας του, απογοητεύοντας τους συμπατριώτες του στις κερκίδες. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο Simone Corsi.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Αποκλειστικό Honda: Όχι σε Pedrosa-Lorenzo μαζί

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ3: O Pedrosa 1ος, τα λάστιχα τον 1ο ρόλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα