• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκλειστικό Honda: Όχι σε Pedrosa-Lorenzo μαζί
Η απόφαση θα παρθεί μετά τους επόμενους 4-5 αγώνες
Νέα 02/06/2012 - 13:42

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Livio Suppo, ο πρώην Team Manager της Ducati, που με την μετακίνησή του στην Honda έφερε στην Ιαπωνική εταιρία τον Casey Stoner, μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο μας για το θέμα της σύνθεσης της εργοστασιακής ομάδας του 2013.

“Δεν θέλουμε τους Pedrosa & Lorenzo μαζί στην ομάδα! Δεν είναι το γεγονός ότι δεν θέλουμε δύο Ισπανούς οδηγούς οδηγούς, δεν θέλουμε αυτούς τους δύο μαζί. Ο λόγος είναι ότι θεωρούμε ότι αυτοί οι δύο είναι οι πιο δυνατοί οδηγοί στο MotoGP, μετά την αποχώρηση του Stoner και έτσι το να είναι μαζί σε μια ομάδα, θα διαλύσει τον ανταγωνισμό. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε χωρίς ανταγωνισμό, θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι δυνατοί!”, μας είπε ο Ιταλός Marketing Manager του HRC.

“O Valentino Rossi, είναι δύσκολο να έρθει στην εργοστασιακή ομάδα, δεν ξέρω μπορεί να πάει σε κάποια δορυφορική, αλλά αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να αποφασίσουμε μετά τους επόμενους αγώνες, που είναι μαζεμένοι πριν τις διακοπές του καλοκαιριού, ποιος από τους δύο θα πάει καλύτερα”, συμπλήρωσε ο Suppo.

Βέβαια αν η Yamaha πείσει τον Jorge Lorenzo να υπογράψει, τότε η μόνη λύση θα είναι ο Pedrosa. Από την πλευρά του ο Rossi θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις και την εξέλιξη της Ducati, που έτσι παίρνει μια παράταση, μέχρι την Laguna Seca να δείξει ότι μπορεί να ταιριάξει με τον “γιατρό”.

Καθοριστικό ρόλο για το τι θα γίνει παίζει και ο Marc Marquez, που μπορεί να καταλήξει να κάνει δική του δορυφορική ομάδα, με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, γεγονός που θα αφήσει μάλλον τον Lucio Cecchinelo και την ομάδα του χωρίς πρωτότυπη μοτοσυκλέτα!

Πολλά τα κομμάτια του παζλ και θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3, ΚΑΤ: Την pole o Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2, ΕΔ3: "Μίλησε" ο Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα