• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3, ΕΔ3: Μπροστά ο Vinales!
27ος ο Σίσσης, μείωσε την διαφορά στα 2.1"
Νέα 02/06/2012 - 11:27

Άλλη μια ηλιόλουστη ημέρα υποδέχτηκε τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας! Στις τελευταίες δοκιμές πριν το απόγευμα, ήταν ο Vinales εκείνος που ξεχώρισε και με χρόνο 1.52.494 πήρε την πρώτη θέση και το ψυχολογικό πλεονέκτημα πριν τις κατατακτήριες! Να σημειώσουμε ότι ήταν και ο μοναδικός οδηγός που έπεσε από το φράγμα του 1.53, χρόνο στον οποίο κυμάνθηκαν συνολικά 16 αναβάτες!

 

Για την δεύτερη θέση δόθηκε σκληρή μάχη από 4 αναβάτες, με την μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά το μισό δέκατο! Εν τέλει, την έκπληξη έκανε ο Khairuddin ο οποίος έβαλε την KTM του στην 2η θέση, ενώ την 3η και 4η θέση πήρε το δίδυμο της Red Bull: Kent και Cortese. Ο τελευταίος είχε μια άσχημη πτώση λίγο πριν το τέλος (3 λεπτά) και οι πρώτες πληροφορίες λένε για πόνο στο δεξί του χέρι, αλλά χωρίς κάταγμα ή κάτι σοβαρότερο. Πέμπτος ήρθε ο Γάλλος Masbou, με διαφορά 0.756 από την κορυφή.

 

Την 6η θέση κατέλαβε ο Rins, ενώ στην 7η συναντάμε ακόμα έναν Ισπανό, τον Salom με την Kalex του. Ο Miguel Oliveira δεν τα πήγε καλά, ήρθε 8ος και θα πρέπει να συνέλθει γρήγορα αν θέλει να πλασαριστεί σε καλή θέση στις κατατακτήριες. Ένατος, μόλις, ο νικητής του Le Mans, με διαφορά πάνω από δευτερόλεπτο από την κορυφή, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο μικρός αδερφός του Marc Marquez, Alex.

 

Ο Θανάσης εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με χτες, ανέβηκε λίγες θέσεις στην κατάταξη (27ος), με το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο να είναι ότι έριξε κι άλλο τον χρόνο του - κάτω από το 1.55 - και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή. Σίγουρα θέλει κάτι το ιδιαίτερο για τις κατατακτήριες, ώστε να πλασαριστεί σε μια καλή θέση για τον αγώνα, με τον Ελληνο-Αυστραλό να δείχνει ότι θέλει περισσότερο χρόνο στην πίστα για να την μάθει...

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ3: O Pedrosa 1ος, τα λάστιχα τον 1ο ρόλο

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική πρόοδος για τον Bautista!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα