• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημαντική πρόοδος για τον Bautista!
Υπερήφανος δήλωσε ο Fausto Gresini!
Νέα 01/06/2012 - 22:56

Με πέντε μόλις γύρους στο Πρωτάθλημα, και η πρόοδος του Bautista - σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά των μηχανικών του - είναι εμφανής! Ο Ισπανός έχει βρει καλή αίσθηση πάνω στην RC213V και δεν επαναπαύεται καθώς ζητάει περισσότερα!

 

"Η αρχή μας ήταν πολύ καλή και τα παιδιά έκαναν φανταστική δουλειά", δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος με χρόνο 1.42.306 σκαρφάλωσε στην 2η θέση το απόγευμα στις δοκιμές! "Το πρωί δυσκολευόμουν με την πρόσφυση του πίσω μέρους, αλλά το απόγευμα βελτιωθήκαμε πολύ. Δεν είχα καλή αίσθηση από το σκληρό ελαστικό, ό,τι κι αν δοκιμάζαμε, αλλά με το μαλακό έπιασα καλό ρυθμό. Αύριο θα δοκιμάσουμε να κάνουμε προσομοίωση αγώνα με το μαλακό ελαστικό, διότι θα ήταν εξαιρετική επιλογή για εμάς, αν κάνει τελικά. Θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση αύριο και ενδεχομένως να έχουμε κι άλλες χαρές, πάντως σήμερα είμαστε χαρούμενοι ούτως ή άλλως!"

 

Πολύ υπερήφανος ήταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Fausto Gresini, επανεπιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ισπανού οδηγού: "Μια θετική ημέρα που επιβεβαιώνει την πρόοδο του Alvaro με την RC213V! Είναι ωραίο να βλέπεις μια από τις μοτοσυκλέτες μας στην κορυφή του MotoGP, πράγμα που με κάνει πού υπερήφανο! Το αξίζουμε λόγω του επαγγελματισμού μας και των προσπαθειών μας, όπως το αξίζει και η San Carlo, που ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη της σε εμάς. Αύριο, με μερικές μικρές αλλαγές ο Alvaro έχει την δυνατότητα να πατήσει στην σημερινή του εμφάνιση και να βελτιωθεί κι άλλο. Πιστεύουμε σε αυτόν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3, ΕΔ3: Μπροστά ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: "Θέλω λίγο διαφορετικό set-up!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα